MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

21 Νοεμβρίου ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Στις 21 Νοεμβρίου διεξάγεται ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, με το ενδιαφέρον του κόσμου και τις εγγραφές να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, τρέχει στη νέα εποχή με το ραντεβού στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς που διεξάγεται στη πόλη του Ζήνωνα να πραγματοποιείται στις 21 Νοεμβρίου 20021. Η Λάρνακα ετοιμάζεται να υποδεχθεί δρομείς και επισκέπτες για μια ακόμη πιο ξεχωριστή διοργάνωση, με ένα Διεθνή Μαραθώνιο που έγινε θεσμός για την πόλη που και φέτος θα έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, στηρίζοντας κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς».

Advertisement

Οι εγγραφές συνεχίζονται ενώ το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι πολύ μεγάλο, με τους διοργανωτές να αναμένουν πως θα «ξεπεράσει κάθε προσδοκία».

Στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, θα πραγματοποιηθούν συνολικά επτά διαδρομές με την πρώτη και βασική να είναι ο Μαραθώνιος των 42 χλμ. Ακολουθούν ο Ημιμαραθώνιος με 21 χλμ, οι αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων και ο εταιρικός των 5 χλμ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι θα δοθεί και φέτος η ευκαιρία της συμμετοχής των παιδιών, με τις διαδρομές Fun Race 1χλμ για γονείς ή και κηδεμόνες παιδιών κάτω των 10 ετών, αλλά και η δωρεάν διαδρομή McDonald’s Kids Race 1χλμ, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και άτομα με ειδικές ικανότητες.

Όλες οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν σταθμούς ανεφοδιασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και συνεχή ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση – https://www.larnakamarathon.com

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κάτω από τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network