MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

20χρονος σήκωσε στο πόδι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας… Φώναζε και προκάλεσε ζημιές

Advertisement

Sponsored by exness

Παλαιστίνιος συνελήφθη για πρόκληση ανησυχίας και ζημιά στο ΓΝ Λάρνακας – Αντέδρασε για τον χρόνο αναμονής για μια εξέταση – Αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου

Advertisement

Παλαιστίνιος ηλικίας 20 χρόνων συνελήφθη χθες το απόγευμα από την Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα της κακόβουλης ζημιάς και πρόκλησης  ανησυχίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα Παλαιστίνιος ηλικίας 20 χρόνων αιτητής πολιτικού ασύλου ενώ βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να εξεταστεί, άρχισε να αντιδρά για το χρόνο που ανέμενε προκειμένου να τον δει γιατρός και άρχισε να φωνάζει στη μητρική του γλώσσα.

Στη συνέχεια ο 20χρονος κτύπησε με το δεξί του χέρι μία ξύλινη πόρτα με αποτέλεσμα να προκαλέσει μικρή τρύπα. Ο νεαρός συνελήφθη από την Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε, δηλαδή της κακόβουλης ζημιάς και της ανησυχίας και τέθηκε υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

Αργότερα σήμερα ο νεαρός αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal