MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

2 θανατηφόρα σε 18 ώρες… Άφαντος ο οδηγός του άσπρου οχήματος που παρέσυρε 60χρονη στον θάνατο

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας ασυνείδητος οδηγός που εγκατέλειψε τραυματισμένη και αιμόφυρτη μία γυναίκα στη μέση του δρόμου… Ένας νεαρός που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και ξεψύχησε στην άσφαλτο. «Μαύρο» Σαββατοκύριακο στην επαρχία Πάφου

Μαρτυρίες και κλειστά κυκλώματα που ενδεχομένως να αποδειχθούν βοηθητικά αναζητούνται από την Αστυνομία, προς εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που το βράδυ της Κυριακής παρέσυρε και τραυμάτισε 60χρονη Ελληνοκύπρια στην Πάφο, εγκαταλείποντας την αιμόφυρτη. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Υπέκυψε λίγες ώρες μετά στο Νοσοκομείο Πάφου.

Advertisement

Πληροφορίες και στοιχεία ενώπιον της Αστυνομίας κάνουν λόγο για σαλούν όχημα άσπρου χρώματος το οποίο φαίνεται να ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο, το δεύτερο σε 18 ώρες στην Επαρχία Πάφου.

Θύμα η άτυχη Αντρούλα Παπαχριστοφόρου, η οποία γύρω στις 9 το βράδυ επιχείρησε να διασταυρώσει πεζή την οδό Πριάμου, στην περιοχή «Γιουνιβέρσαλ». Ο οδηγός του οχήματος την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη και αβοήθητη. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Πάφου κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες ωστόσο η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε.

Η Τροχαία Πάφου αναζητεί πληροφορίες και μαρτυρίες, ενώ αναμένεται να αναζητηθούν και κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του οδηγού.

Δύο νεκροί στην άσφαλτο σε 18 ώρες…

Ο θάνατος της άτυχης Αντρούλας ήταν ο δεύτερος σε λιγότερο από 24 ώρες συνεπεία τροχαίου στην επαρχία Πάφου.

Η είδηση θανάτου ενός 26χρονου το πρωί της Κυριακής προκάλεσε θλίψη. Ο Κρίστοφερ Σίμονς από τη Βρετανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, βρήκε τραγικό θάνατο σε δυστύχημα που συνέβη στη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε με ανατολική κατεύθυνση, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε σε παρακείμενο χωράφι προσέκρουσε σε συστάδα δέντρων με αποτέλεσμα να αποκόψει ένα κυπαρίσσι. Στην συνέχεια,  το όχημα ανατράπηκε επανειλημμένως, και ο οδηγός εκτινάχτηκε εκτός του αυτοκινήτου αφού δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε απόσταση 120 μέτρων από το σημείο όπου χάθηκε ο έλεγχος.

Το αυτοκίνητο του άτυχου νέου μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Οι εικόνες ενδεικτικές της σφοδρότητας της πρόσκρουσης.

Έκκληση Αστυνομίας για προσοχή στους δρόμους

«Λόγω των δυο πρόσφατων θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στην Πάφο και επειδή ο αριθμός των θανατηφόρων φέτος βρίσκεται περίπου στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά, ως αστυνομία και ως τμήμα τροχαίας αρχηγείου, κάνουμε έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο», αναφέρει μιλώντας στη Cyprus Times ο Υπεύθυνος Οδικής Ασφαλείας Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Γιώργος Μιλή.

«Να μην λείπει κανείς από το γιορτινό τραπέζι»

«Φέτος είχαμε 43 θανατηφόρες συγκρούσεις με 44 θύματα, ενώ πέρσι το 2020 είχαμε 47 θύματα σε 47 συγκρούσεις. Παρακαλούμε τους οδηγούς και όλους τους πολίτες να τηρούν τα όρια ταχύτητας, τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, να βάζουν κράνος εάν είναι μοτοσικλετιστές και να οδηγούν αμυντικά. Πρέπει όλοι να προσέχουμε και τους άλλους οδηγούς, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι ιδιαίτερα τώρα με τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Επίσης τις γιορτές παρατηρείται συνήθως αύξηση στις διακινήσεις έτσι όλοι πρέπει και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί γιατί κανένας δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network