MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

19χρονος πιάστηκε με κάνναβη έξω από σχολείο στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Έπιασαν 19χρονο φορτωμένο με κάνναβη στη Λεμεσό – Έξω από σχολείο στην Αγία Φύλα – Είδε την αστυνομία και πέταξε τα ναρκωτικά στο έδαφος – Σε τσάντα που περιείχε 4,5 γραμμάρια κάνναβης

Advertisement

Χειροπέδες σε 19χρονο για κατοχή ναρκωτικών πέρασε χθες βράδυ η Αστυνομία στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας, ενώ εκτελούσαν περιπολία εντόπισαν 3 νεαρούς να κινούνται ύποπτα έξω από σχολείο στην περιοχή της Αγίας Φύλας.

Ο ένας εξ’ αυτών, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς έριξε στο έδαφος τη τσάντα που κρατούσε και τράπηκε σε φυγή, ενώ στο σημείο παρέμειναν οι δύο άλλοι νεαροί.

Όπως διαφάνηκε από έρευνες η τσάντα περιείχε ποσότητα κάνναβης 4,5 γραμμαρίων. Ακολούθησε έλεγχος των άλλων 2 νεαρών στην κατοχή των οποίων δεν βρέθηκε οτιδήποτε.

Αξιολογώντας σχετικές πληροφορίες η Αστυνομία έφτασε στην ταυτότητα του νεαρού και όπως προέκυψε πρόκειται για 19χρονο Ελληνοκύπριο ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι οι ναρκωτικές ουσίες ήταν δικές του.

Η Αστυνομία -που συνεχίζει τις έρευνες- διευκρινίζει όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως, εκ παραδρομής, αναφέρθηκε αρχικά πως η ποσότητα ήταν σε κιλά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network