MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

19χρονος «έτρεχε» με 190 χλμ. Συνελήφθη από την Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Έτρεχε με 190km, αντί 100km – Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα και συνέλαβαν τον 19χρονο οδηγό, για αυτόφωρο αδίκημα

Advertisement

Με ταχύτητα σχεδόν διπλάσια του επιτρεπόμενου ορίου, οδηγούσε, χθες βράδυ, 19χρονος κάτοικος Λάρνακας, στον αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.40μ.μ., μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζύγι, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 19χρονου, να κινείται με ταχύτητα 190km, αντί 100km. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα και συνέλαβαν τον 19χρονο οδηγό, για αυτόφωρο αδίκημα.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η οδήγηση με ψηλές ταχύτητες, είναι καλά γνωστό ότι ευθύνονται για την πρόκληση πολλών τροχαίων συγκρούσεων. Στην Κύπρο, βάση των στατιστικών, η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί την τρίτη κυριότερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων δυστυχημάτων.

Θα ήταν καλό να γνωρίζουμε πως με την αύξηση της ταχύτητας ενός οχήματος, μειώνεται αναλογικά ο χρόνος αντίδρασης του οδηγού στον όποιο κίνδυνο, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η βιαιότητα της όποιας σύγκρουσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network