MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

18 μήνες «μέσα» ο 56χρονος για το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον Πόλυ Βλάχο το 2015

Advertisement

Sponsored by exness

18μηνη ποινή φυλάκιση σε 56χρονο για πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος – Το χρονικό της υπόθεσης

Advertisement

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 56χρονου αλλοδαπού που κρίθηκε ένοχος ότι προκάλεσε τον θάνατο λειτουργού του τμήματος τελωνείων σε φοβερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη τον Αύγουστο του 2015 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου στην περιοχή Χα-Ποτάμι. Παράλληλα το δικαστήριο του επέβαλε στέρηση άδειας οδήγησης για δυο χρόνια.

Ο άτυχος τελωνειακός υπάλληλος Πόλυς  Βλάχος   που σκοτώθηκε κατά το δυστύχημα επέβαινε υπηρεσιακού οχήματος στο οποίο «έσκασε» λάστιχο και μαζί με δεύτερο συνάδελφο του , που επέβαιναν στο ίδιο όχημα, σταμάτησαν  στην άκρη του δρόμου για να το αλλάξουν.

Ο συνάδελφος του βρισκόταν εκτός οχήματος ενώ το θύμα είχε καθίσει στην θέση του συνοδηγού προκειμένου να εντοπίσει τα απαραίτητα εργαλεία για την επιδιόρθωση του οχήματος.

Ο 56χρονος που καταδικάστηκε οδηγούσε βαν όχημα το οποίο έπεσε πάνω στο όχημα των τελωνειακών που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου. Από την σύγκρουση εξερράγη πυρκαγιά με αποτέλεσμα ο άτυχος τελωνειακός να βρει φρικτό θάνατο ενώ ο συνάδελφος του γλύτωσε την τελευταία στιγμή.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network