MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

18 μήνες «μέσα» 31χρονος για διάρρηξη στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών σε 31χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κλοπής – Τον Οκτώβριο του 2017 – Εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή του μετά τη διάρρηξη

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών  επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 31χρονο σήμερα για τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων τον Οκτώβριο του 2017. Ο 31χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστήριο το οποίο του επέβαλε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης με ψηλότερη αυτή των 18 μηνών που αρχίζει από σήμερα.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία είχε γίνει στην Αστυνομία από κάτοικο Πάφου ότι,  άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά της και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Στο πλαίσιο των εξετάσεων και ερευνών, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα  της ίδιας μέρας  στη Γεροσκήπου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν  31χρονος  κάτοικος που  οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος πιστοποιητικού ασφάλειας

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και πιστωτική κάρτα όπου αναφέρεται το όνομα της πιο πάνω παραπονούμενης.

Ανακρινόμενος ο  πιο πάνω, φέρεται να μην έδωσε  ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την κατοχή των πιο πάνω και ακολούθησε η σύλληψη του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network