MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

17χρονος μοτοσικλετιστής χτύπησε ποδηλάτη και εγκατέλειψε τη σκηνή

Advertisement

Sponsored by exness

Σύγκρουση μοτοσικλέτας-ποδηλάτου με τραυματίες στο Κίτι – 15χρονος ποδηλάτης ανέκοψε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε 17χρονος – Στο νοσοκομείο ο ποδηλάτης – Εγκατέλειψε τη σκηνή ο 17χρονος που εντοπιστικέ αργότερα σε ιδιωτική κλινική

Advertisement

Δύο νεαροί  τραυματίες ήταν ο απολογισμός μιας  σύγκρουσης  μοτοσικλέτας και ποδηλάτου  που έγινε χτες στις  εννέα το βράδυ στο Κίτι.

Συγκεκριμένα 15χρονος ποδηλάτης από το Κίτι επιχειρώντας  να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Μακαρίου  με κατεύθυνση το Μενεού ανέκοψε την πορεία μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας με  οδηγό  17χρονο  από τον Μαζωτό ο οποίος αφού κτύπησε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη συνέχεια εγκατέλειψε με την μοτοσικλέτα του τη σκηνή.

Ο ποδηλάτης με θλαστικό θραύσμα στο πόδι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ ο μοτοσικλετιστής μετά από  εξετάσεις της Αστυνομίας εντοπίστηκε σε  ιδιωτική κλινική με θλαστικό θραύσμα στο γόνατο. Και οι δυο αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Από τις εξετάσεις  διαπιστώθηκε πως ο μοτοσικλετιστής  δεν έφερε προστατευτικό κράνος, δεν είχε άδεια οδηγού ούτε υπήρχε  ασφάλεια ενώ  σε έλεγχο αλκοόλης η ένδειξη ήταν μηδέν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network