MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

175 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω… της έντονης βροχόπτωσης

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία αρχείου

Συνολικά 175 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λευκωσία το τελευταίο 24ωρο για παροχή βοήθειας λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Advertisement

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι κλήσεις αφορούσαν αντλήσεις νερού από υποστατικά και υπόγεια, ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων και ρυμουλκήσεις ακινητοποιημένων οχημάτων με επιβαίνοντες.

Η βροχόπτωση επηρέασε περισσότερο τις περιοχές Λακατάμιας, Ανθούπολης, Κοκκινοτριμιθιάς Στροβόλου και Έγκωμης. Εργάστηκαν 14 συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αριθμός συνεργείων του Δήμου Λακατάμιας και της Πολιτικής Άμυνας.

Υπήρξαν δύο περιπτώσεις στις οποίες κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Η πρώτη στο γεφύρι Πεδιαίου όπου εγκλωβίστηκε όχημα με επιβαίνοντες την οδηγό του οχήματος και το ανήλικο παιδί της. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα με ομάδα διάσωσης. Τους επιβαίνοντες στο όχημα κατάφεραν να διασώσουν πολίτες και να τους μεταφέρουν σε ασφαλή χώρο πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η δεύτερη περίπτωση διαδραματίστηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄΄ Ιωσήφ στο Στρόβολο όπου μία γυναίκα οδηγός οχήματος εγκλωβίστηκε στο πλημμυρισμένο όχημα της και μεταφέρθηκε επίσης σε ασφαλή χώρο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί ως τις έξι σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε σε 187 κλήσεις για βοήθεια , 9 πυρκαγιές, 176 ειδικές εξυπηρετήσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι ανταποκρίσεις λόγω της βροχόπτωσης και 2 ψευδείς κλήσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network