MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

17 ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς. Πιθανόν νέες εισαγωγές

Advertisement

Sponsored by exness

Συνολικά 17 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς – Αναμένονται νέες εισαγωφές εντός της ημέρας – Δεν αναμένονται εξιτήρια

Συνολικά 17 ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό, νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Advertisement

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι στο Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονται 17 ασθενείς, δύο εκ των οποίων στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Αναμένεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν και νέες εισαγωγές, ο αριθμός των οποίων δεν έχει προς το παρόν καθοριστεί αφού, η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Αναφοράς, από άλλα Νοσοκομεία, εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας τους.

Προς το παρόν δεν αναμένεται να δοθούν εξιτήρια, σε αντίθεση με τη χθεσινή μέρα κατά την οποία συνολικά πέντε ασθενείς αποθεραπεύτηκαν από τον κορωνοϊό και μεταφέρθηκαν στα σπίτια τους. Ολοι οι ασθενείς που αποθεραπεύονται από τον ιό παραμένουν στο σπίτι τους για αυτοπεριορισμό για 14 μέρες.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ασχολείτο με τη νοσηλεία επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ λήφθηκαν δείγματα από δέκα περίπου πρόσωπα τα οποία εργάζονταν στην ίδια βάρδια μαζί του.

Τα δέκα πρόσωπα σταμάτησαν αμέσως να εργάζονται και τέθηκαν σε περιορισμό μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις για κορωνοϊό από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network