MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

16 φωτιές σε μια μέρα… Έτρεχε ασταμάτητα η Πυροσβεστική

Advertisement

Sponsored by exness

Έτρεχε ασταμάτητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια της χτεσινής μέρας – 16 συνολικά φωτιές – Ενημερώνει σε ανακοίνωσή της η δύναμη

Advertisement

Σε 16 κλήσεις για κατάσβεση πυρκαγιών ανταποκρίθηκε χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία Παγκύπρια.

Συγκεκριμένα όπως γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωση της η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 18ης Ιουνίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 19ης Ιουνίου, ανταποκρίθηκε σε 32 κλήσεις για βοήθεια ,16 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 13:33 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα παρά το χωριό Τραχυπέδουλα και πλησίον κατοικημένης περιοχής στην Επαρχία Πάφου.

Ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και τους Αγροτικούς Πυροσβεστικούς Σταθμούς Πέγειας και Κελοκεδάρων. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14:36.

Στο έργο της πυρόσβεσης συνέβαλαν 1 φορητή πυροσβεστική μονάδα του Ταμείου Θήρας , 2 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών, 1 ιδιωτικός εκσκαφέας και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 1 εκταρίου.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από το σύστημα καυσαερίων φορητής μηχανικής χορτοκοπτικής μηχανής μετά από εργασίες καθαρισμού χόρτων.

Η υπηρεσία περαν της φωτιάς στην Πάφο, ανταποκρίθηκε σε άλλες 15 κλήσεις Παγκύπρια.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network