MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

15η ημέρα άταφη η Μίλκοβα. Τετάρτη στην Κύπρο η ιατροδικαστής από την Ελλάδα

Advertisement

Sponsored by exness

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί ένα  κυνηγητικό όπλο

Advertisement

Η αστυνομία έχει σχεδόν ολοκληρώσει την διερεύνηση της πρωτοφανούς επίθεσης  από άγρια σκυλιά που δεχθηκε η Βουλγάρα Petruna Milchova Nikolova. Η άτυχη κοπέλα κατασπαράχτηκε από σκυλιά στην περιοχή Γεροσκηπου και το σώμα της παραμένει άταφο τρεις εβδομάδες μετά το θλιβερό συμβάν.

Η νομική υπηρεσία που έχει ενώπιων της τον φάκελο με όλες τις μέχρι τώρα  ενέργειες της αστυνομίας έδωσε σήμερα οδηγίες όπως ο 54χρονος πατέρας του ιδιοκτήτη των σκυλιών απολυθεί χωρίς να κατηγορηθεί, επί του παρόντος, εν αναμονή και της ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.

Ο 27χρονος γιος του που κρατείται τις τελευταίες  έξι ημέρες για την υπόθεση αυτή προσήχθη εκ νέου σήμερα στο δικαστήριο Πάφου. Η αστυνομία ζήτησε την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για άλλες έξι μέρες με το αιτιολογικό ότι απαιτείται η λήψη και άλλων καταθέσεων.

Το δικαστήριο επεφύλαξε την απόφασή του για αύριο το μεσημέρι και μέχρι τότε ο 27χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση. Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται στην Κύπρο η  καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιωτοπουλου προκειμένου να διενεργήσει και πέμπτη νεκροτομή στην σωρό της 46χρονης Βουλγάρας.

Το άταφο, ακόμη, σώμα της άτυχης Πετρουνας φρουρείται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Πάφου ενώ υπό την επίβλεψη της αστυνομίας είναι και οι σκύλοι Ροτβαιλερ στο υποστατικό των δυο υπόπτων.

Οι εξεταστές της υπόθεσης είναι πεπεισμένοι ότι έστω και μετά την αρχική λάθος κατεύθυνση που ακολουθησαν τελικά έχουν στην κατοχή τους την  απαραίτητη επιστημονική τεκμηρίωση που αποδεικνύει ότι τα σκυλιά των δυο υπόπτων έχουν επιτεθεί και έχουν φονεύσει την 46χρονη που διερχόταν πεζή σε μικρή απόσταση από τα υποστατικά τους.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί ένα  κυνηγητικό όπλο που είναι εγγεγραμμένο στον 54χρονο και δεν έχει εντοπιστεί αλλά και τα σκυλιά που πιθανόν έχουν επιτεθεί στην 46χρονη και επίσης δεν έχουν εντοπιστεί. Η αστυνομία εξασφάλισε πληροφορία ότι στα κλουβιά υπήρχαν άλλα δυο Ροτβαιλερ τα οποία εξαφανίστηκαν μετά την επίθεση που δέχθηκε η Petruna Milchova Nikolova και εικάζεται ότι θανατώθηκαν και θάφτηκαν σε άγνωστο μέρος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network