MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

15 κιλά κάνναβης στη Λάρνακα. Τρεις συλλήψεις

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθησαν συνολικά τρία πρόσωπα – Αφίχθηκε από τις Βρυξέλλες ο 33χρονος Λευκωσιάτης με 15 κιλά κάνναβη – Τον περίμενε έξω άλλο πρόσωπο– Ακόμη μία σύλληψη στην Αγία Νάπα, διέφυγε ένα πρόσωπο – Οι αρχές είχαν πληροφορίες για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Advertisement

Μεγάλη επιτυχία των Αρχών στον «πόλεμο» κατά των ναρκωτικών καθώς σήμερα το μεσημέρι ανέκοψαν 33χρονο από τη Λευκωσία στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο οποίος είχε στην κατοχή του 15 κιλά κάνναβης.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δύο πρόσωπα, ένας που ανέμενε τον 33χρονο έξω από το αεροδρόμιο και ακόμη ένας Ελληνοκύπριος που διαμένει στην Αγία Νάπα. Αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο διέφυγε της σύλληψής του στην Αγία Νάπα.

O 33χρονος αφίχθηκε στη Λάρνακα με πτήση από τις Βρυξέλλες και ανακόπηκε για έλεγχο από τους τελωνειακούς.

Οι αρχές είχαν πληροφορίες για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών όπως επίσης και πληροφόρηση για συνεργάτες του 33χρονου ο οποίος αφίχθηκε στη Λάρνακα με τα ναρκωτικά.

Ο 33χρονος ανακόπηκε από τις τελωνειακές αρχές και εντοπίστηκαν στη βαλίτσα του, 28 συσκευασίες με περίπου μισό κιλό κάνναβης η κάθε μία.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ, συνελήφθη έξω από το αεροδρόμιο 35χρονος επίσης από τη Λευκωσία ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, πιστεύεται ότι ανέμενε τον 33χρονο.

Μάλιστα, για την ίδια επίθεση συνελήφθησαν ακόμη ένας Λευκωσιάτης, 22 ετών, που διαμένει στην Αγία Νάπα ενώ διέφυγε της σύλληψης ένας 35χρονος επίσης από Λευκωσία που διαμένει Αγία Νάπα και αναζητείται. Οι δύο εντοπίστηκαν έξω από μπλοκ διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα. Ο 35χρονος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψής του.

Οι αρχές προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματός του 55χρονου μετά από συγκατάθεση της συζύγου του η οποία τον ανέμενε στο όχημα και κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν ίχνη ναρκωτικών καθώς και χρηματικό ποσό ύψους 20 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network