MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

12 νέα εντάλματα συλλήψης για το ΧΥΤΑ – Χειροπέδες και σε πολιτικά πρόσωπα

Advertisement

Sponsored by exness

Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο του ΧΥΤΑ Πάφου –  Νέος κύκλος συλλήψεων – Ο Γενικός Εισαγγελέας άναψε το πράσινο φως και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης – Χειροπέδες αναμένεται να φορέσουν και «ηχηρά» πολιτικά πρόσωπα

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, οι ανακριτές εξασφάλισαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος 12 προσώπων, ανάμεσα τους και ηχηρά πολιτικά πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στην υπόθεση με την κατάθεση του ο Διευθυντής εταιρείας Helector Γιάννης Κοκότσης.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες τα έξι πρόσωπα θα φορέσουν χειροπέδες για το σκάνδαλο στο ΧΥΤΑ Πάφου ενώ οι άλλοι πέντε για την εμπλοκή τους, σύμφωνα με την κατάθεση του κυρίου Κοκότση, στην υπόθεση του ΧΥΤΥ στην Κοσιή.

Η Αστυνομία ήδη πραγματοποιεί  συντονισμένες επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόπτων.

Με τις νέες συλλήψεις που αναμένεται να γίνουν ο αριθμός των υπόπτων ανέρχεται στους 16 ενώ επιπλέον ύποπτος και «εγκέφαλος» της υπόθεσης είναι ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ο οποίος δεν έχει συλληφθεί γιατί ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης.

Με τα νέα δεδομένα η υπόθεση λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις με πολιτικές προεκτάσεις αφού, όπως προαναφέραμε, αναμένεται να φορέσουν χειροπέδες και πολιτικά πρόσωπα. Ωστόσο ο αριθμός των συλλήψεων δεν αποκλείεται να αυξηθεί μετά τις καταθέσεις των νέων υπόπτων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal