MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

10 χρόνια φυλάκιση στον 41χρονο για την υπόθεση των 15 κιλών κάνναβης σε ταχυδρομείο στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Βρέθηκε ένοχος στις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια 15 κιλών και 200 γρ. κάνναβης – 10 χρόνια φυλάκιση σε 41χρονο

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 10 χρόνων, πρόσωπο ηλικίας 41 ετών, αφού το βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, 15 κιλών και 200 γραμμαρίων κάνναβης.

Advertisement

Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 1/1/2020 και 3/7/2020 στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, η ΥΚΑΝ ασχολείτο με υπόθεση εισαγωγής στην Κύπρο ποσότητας ναρκωτικών συνολικού βάρους 15 κιλών, που έφτασε στο ταχυδρομείο της Λάρνακας.

Μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τα ναρκωτικά τα οποία κατάσχεσαν και διοργάνωσαν ελεγχόμενη παράδοση τους. Στο πακέτο με τα ναρκωτικά υπήρχε αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας και το τηλέφωνο εντοπίστηκε στην κατοχή του 41χρονου συλληφθέντα.

Ανακρινόμενος ο 41χρονος είχε αναφέρει στα μέλη της ΥΚΑΝ ότι παρέλαβε τα 7μιση κιλά ναρκωτικά από συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών στη Λεμεσό και πως είχε συνεργάτη από την Ελλάδα, ο οποίος του έδωσε οδηγίες να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο άτομο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Ωστόσο το αυτοκίνητο του 41χρονου που ανακόπηκε την προηγούμενη ημέρα από μέλη του Κλιμακίου Λάρνακας της ΥΚΑΝ και κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών του οχήματος ένα χάρτινο κιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν επτά σφραγισμένες συσκευασίες από νάιλον, που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 7μιση κιλών.

Τα δύο άτομα συνελήφθηκαν για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας όπου, ο 53χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network