MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

10 χιλιάδες δρομείς στον 13ο εταιρικό ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στραμμένα τα βλέμματα όλης της Κύπρου στη Λεμεσό για τον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ – Ρεκόρ συμμέτοχων στον εταιρικό Μαραθώνιο

Advertisement

Πρόκειται για την πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, στην οποία έλαβαν μέρος φέτος πέραν των 10.000 δρομέων. Ο εταιρικός δρόμος Primetel 5χλμ πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 240 εταιρειών και ομάδων. Ανάμεσα στις εταιρείες που έλαβαν μέρος και η MC Digital Media κα φέτος.

Ο εταιρικός δρόμος Primetel 5 Χλμ λειτουργεί σαν πλατφόρμα για να υποστηρίξει καλούς σκοπούς! Κάθε ομάδα που συμμετέχει μπορεί να μαζέψει χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής της.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος. Ο κ. Περδιος σε δηλώσεις του συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης επισημαίνοντας πως τέτοιας εμβέλειας διοργανώσεις είναι πολύ σημαντικές για τον τουρισμός μας.

« Με έχει εκπλήξει η ενέργεια, το πάθος, ο ενθουσιασμός που βλέπω τα χαμόγελα, νομίζω ότι είναι μια διοργάνωση ζωής πέραν του αθλητισμού. Μπράβο στους διοργανωτές έχω εντυπωσιαστεί. Ο αθλητικός τουρισμός για μας είναι πάρα πολύ σημαντικός, έχει τη δυνατότητα λόγω του καλού μας κλίματος να προσελκύσει ομάδες επαγγελματικές διοργανώσεις. Από τον Οκτώβρη μέχρι τον Απρίλη είναι και οι μήνες που ανέκαθεν το νησί μας “πονούσε” ανέκαθεν ζητούσαμε να έχουμε επισκέπτες αυτούς τους μήνες, οπόταν πρέπει όλοι μαζί με τα κίνητρα που πρέπει, είτε αυτά είναι πολεοδομικά είτε προώθησης να βρούμε τρόπους να προσελκύσουμε και άλλες τέτοιες διοργανώσεις. Φαίνεται ότι πέραν του καλού κλίματος έχουμε και την τεχνογνωσία που πρέπει για να διοργανώσουμε τέτοιας εμβέλειας διοργανώσεις, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι πάρα πολύ επαγγελματική η διοργάνωση, μπράβο σε όλους» σημείωνε ο Υφυπουργός Τουρισμού.

Σε δηλώσεις το Δήμαρχος της Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης ανέφερε πως «για 13η χρονιά η Λεμεσός φιλοξενεί το Μαραθώνιο Λεμεσού. Τον μαραθώνιο ο οποίος ακόμα μια χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Είχαμε μια εκπληκτική εκκίνηση του εταιρικού δρόμου είναι ένα πανηγύρι χαράς, ένα πανήγυρι άθλησης, ένα πανήγυρι φυσικής ζωής, ένα πανηγύρι ανθρωπιάς γιατί υπάρχει και η κοινωνική και η αθλητική διάσταση αγκαλιάζεται από χιλιάδες κόσμου μικρούς μεγάλους και ηλικιωμένους νομίζω είναι μια εκπληκτική εκδήλωση» είπε.

Διευθυντής Διοργάνωσης Σπύρος Σπύρου

«Φέτος έχουμε περίπου 16 χιλιάδες άτομα, μόλις ολοκληρώθηκε ο εταιρικός δρόμος των 5χλμ ομαδικός δρόμος,  ο δρόμος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή ο οποίος έχει το στοιχείο της ομαδικότητας και του τρέχω για ένα καλό σκοπό. Ο δρόμος αυτός είχε συμπληρωθεί εδώ και 10 μέρες με 10 χιλιάδες άτομα. Αυτά τα έσοδα καλύπτουν το κόστος της διοργάνωσης το οποίο είναι τεράστιο, παράλληλα όμως μαζεύουμε επίσημα ως Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ χρήματα για το Καραισκάκειο ίδρυμα. Είμαστε υποστηρικτές του Καραισκάκειου Ιδρύματος εδώ και 4 χρόνια όμως ενθαρρύνουμε τον κάθε δρομέα και την κάθε ομάδα να αξιοποιήσουν το μαραθώνιο για να μαζέψουν και αυτοί χρήματα για το δικό τους σκοπό, για το σκοπό της επιλογής τους. Για να τους διευκολύνουμε δημιουργήσαμε για πρώτη φορά φέτος μια πλατφόρμα όπου μπορούν να γίνουν αυτές οι εγγραφές και αυτή η πλατφόρμα απέφερε ήδη γύρω στις 30 χιλιάδες ευρώ για άλλους σκοπούς. Για το Καραισκάκειο εμείς υπολογίζουμε ότι θα μαζέψουμε από μόνοι μας γύρω στις 10 με 15 χιλιάδες» κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network