MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μην καταλήξετε στο νοσοκομείο» – To Netflix προειδοποιεί για την ταινία «Bird Box» (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μέσα σε μια μόλις εβδομάδα 45 εκατ. συνδρομητές του Netflix παρακολούθησαν την ταινία «Bird Box» (με πρωταγωνίστρια τη Sandra Bullock), που είναι πλέόν διαθέσιμη στη πλατφόρμα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ για original movie content.

Advertisement

Πρόκειται για μια ταινία θρίλερ – που κατατάσσεται εύκολα και στις κατηγορίες δραματικών ταινιών όσο και sci-fi– της σκηνοθέτιδος  Susanne Bier ενώ το σενάριο βασίζεται στη ομότιτλη νουβέλα του Josh Malerman και πρωταγωνιστούν οι: Sandra BullockTrevante RhodesJohn Malkovich, Sarah Paulson.

Σύμφωνα με το σενάριο- και το βιβλίο- μια μυστηριώδης δύναμη απελευθερώνεται στη Γη. Όποιος την αντικρίσει θα πεθάνει και όποιος θέλει να επιβιώσει θα πρέπει να αποφύγει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με αυτή την περίεργη οντότητα που παίρνει τη μορφή των χειρότερων φόβων του. Μέσα σε αυτό το εφιαλτικό σκηνικό μια γυναίκα και τα παιδιά της ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα στο δάσος αναζητώντας καταφύγιο. Θα πρέπει όμως να κάνουν το ταξίδι κρατώντας τα μάτια τους κλειστά προκειμένου να μην πεθάνουν (τουλάχιστον εξαιτίας αυτής της απόκοσμης οντότητας).

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα προβλήματα όχι μόνο για τους ήρωες της ταινίας και του βιβλίου αλλά και για κάποιους – ας πούμε παράτολμους- fans του «Bird Box».

Αυτό καθώς στα social media ξεκίνησε ένα νέο trend με χρήστες να προκαλούν άλλους να ενδώσουν στο «Bird Boxchallenge».

πρόκληση εδώ είναι οι χρήστες να μιμηθούν ήρωες της ταινίας οι οποίοι φέρουν σε πέρας όλες τις δραστηριότητές τους με τα μάτια κλειστά υπό το φόβο να μην αντικρίσουν τον σκοτεινή οντότητα που απειλεί τις ζωές τους.

Ήδη στο internet έχουν αναρτηθεί χιλιάδες βίντεο, όπως γράφει ο Guardianστα οποία εμφανίζονται άτομα τα οποία αποδέχθηκαν την πρόκληση, να έχουν βάλει μαντίλια τα μάτια τους και να προσπαθούν να κινηθούν στο χώρο που βρίσκονται. Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι να σκοντάφτουν, να πέφτουν από σκάλες κ.ο.κ.

Και η φρενίτιδα όλο και μεγαλώνει καθώς κάποια βίντεο, όπως αυτό της ΥouTuber Morgan Adams με το δικός  24-hour Bird Box challenge να έχει περισσότερες από 2,5εκατ. θεάσεις μέσα σε 3 μόλις ημέρες.

Και όλα αυτά μόλις μέσα σε μια εβδομάδα.

Έτσι το Netflix εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να…κρατήσει ζωντανούς και σώους όσο περισσότερους από τους συνδρομητές του μπορεί.

Σε αυτή επισημαίνει- γιατί προφανώς χρειάζεται- τους κινδύνους αυτής της «δοκιμασίας».

«Δεν το πιστεύω πως πρέπει να του πούμε αυτό, αλλά: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ BIRD BOX CHALLENGE», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Twitter. «Δεν γνωρίζουμε πώς ξεκίνησε όλο αυτό. Εκτιμούμε την αγάπη σας, αλλά το Αγόρι (Βοy) και το Κορίτσι (Girl) [σ.σ αναφορά στα δύο παιδιά της Sandra Bullock που δεν αναφέρονται με κάποιο όνομα στην ταινία] έχουν μόνο μια ευχή για το 2019 και αυτή είναι να μην καταλήξετε στο νοσοκομείο εξαιτίας τωνmemes».

Στο μεταξύ όπως θα δείτε στο Twitter κάποιοι ενδίδουν στην πρόκληση και άλλοι απλά διακωμωδούν την όλη κατάσταση…

Εμείς θα ευχηθούμε σε όλους «καλά μυαλά».

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ τα βίντεο

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network