MC MEDIA NETWORK

Οκτώβριος 17, 2019 Πέμπτη 11:17:40

Όλες οι Ειδήσεις

Εγγραφή στο
Newsletter

ΓΔ S.P.Securiton Alarm Systems: «Η εγκατάσταση συστήματος βασικό μέτρο που ενισχύει την ασφάλεια»

Η εταιρία S. P. Securiton Alarm Systems Ltd συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο των εξελίξεων στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, προσφέροντας σε χιλιάδες πελάτες καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ενισχύουν το επίπεδο ασφάλειας.

Έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που εξειδικεύονται  στο τομέα ασφάλειας και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις πλατφόρμες παροχής υπηρεσιών, η εταιρία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την μακροχρόνια συνεργασία  των πελατών και των συνεργατών της.

Ο γενικός Διευθυντής της εταιρίας Πανίκος Στατιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μέσα από την πείρα 20 χρόνων, την επένδυση σε νέα τεχνολογικά προϊόντα, την συνεχή εξειδίκευση και εκπαίδευση αλλά και την συνεχή συνεργασία με κατασκευαστές  που αποτελούν ισχυρά ονόματα στο τομέα ασφάλειας, έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό συνδυασμό τεχνογνωσίας και επαγγελματικών υπηρεσιών που στοχεύουν στη δημιουργία ενός πλαισίου ασφαλείας για κάθε τύπου εγκαταστάσεων.

Πως ενισχύεται η ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων μέσα από τις διακρίσεις και τις πιστοποιήσεις της εταιρίας;

Η πιστοποίηση της εταιρίας ως Gold Certified Integrator από την εταιρία Honeywell είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς διέπει το μεγαλύτερο μέρος των διαδικασιών για την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες. Η εταιρία έχει αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί ως εξαίρετος συνεργάτης στην ενοποίηση και υποστήριξη συστημάτων σε ειδικές εγκαταστάσεις όπου οι απαιτήσεις για ασφάλεια  είναι ιδιαίτερα υψηλές. Η διαδικασία αξιολόγησης απαιτεί μεταξύ άλλων την συνεχή εκπαίδευση στις τεχνολογικές απαιτήσεις για την ενοποίηση των συστημάτων και την επένδυση σε πόρους και υποδομές που ενισχύουν την διαχείριση των ενεργειών ενοποίησης. Απαιτεί επίσης  την ανατροφοδότηση από τους ίδιους τους πελάτες που δέχονται τις υπηρεσίες μας και είναι χρήστες των συστημάτων και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η έγκυρη και αξιόπιστη πιστοποίηση  με  την οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι ελάχιστες εταιρίες έχουν καταφέρει να πιστοποιηθεί πανευρωπαϊκά.

Η ενοποίηση των συστημάτων είναι η σύγχρονη λύση ασφάλειας για κάθε εγκατάσταση;

Ο απώτερος στόχος σε κάθε περίπτωση είναι η ίδια η  ασφάλεια. Για να επιτευχθεί, θα πρέπει αρχικά να υπάρξει ένας σωστός σχεδιασμός των συστημάτων που απαιτεί εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία. Μετέπειτα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αξιόπιστα προϊόντα που θα ενοποιηθούν σε μια συνδυαστική και πλήρως λειτουργική λύση.  Οι ιδέες και η δημιουργική σκέψη στο σχεδιασμό των συστημάτων θα πρέπει πάντα να ευθυγραμμίζονται με το γενικότερο πλαίσιο ασφάλειας του κάθε οργανισμού ώστε η απόδοση των προϊόντων να αξιοποιηθεί στο μέγιστο.

Έχει ενισχυθεί η ασφάλεια μέσα από την τεχνολογική ανάπτυξη;

Τα συστήματα ασφαλείας έχουν εμπλουτιστεί με σύγχρονες τεχνολογίες δημιουργώντας έξυπνα λογισμικά που είναι πιο φιλικά στο χρήστη αλλά επίσης ενισχύουν την ακρίβεια και τις δυνατότητεςτων συστημάτων.  Για παράδειγμα τα νέα συστήματα  Κλειστού Συστήματος Παρακολούθησης μέσα από την τεχνίτη νοημοσύνη (χρήση έξυπνων αλγόριθμων ανάλυσης βίντεο) μπορούν να μειώσουν στο ελάχιστο τον χρόνο αναζήτησης των καταγεγραμμένων εικόνων και να εντοπίσουν άμεσα κάποια παραβίαση στο πλαίσιο του ελεγχόμενου χώρου. Αυτό είναι εξαιρετικά βοηθητικό καθώς ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους, βελτιώνει το χρόνο ανταπόκρισης και επομένως την πρόληψη περιστατικών παραβίασης. Επίσης τα νέα συστήματα ξεπερνούν τις ανθρώπινες ικανότητες στην βιντεοεπιτήρηση με αποτέλεσμα να μπορούν να αντικαταστήσουν φρουρούς ασφαλείας εξοικονομώντας τεράστια οικονομικά ποσά στους διάφορούς οργανισμούς.

Το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών τίθεται σε χαμηλά επίπεδα λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας. Πως μπορεί κάποιος να ασφαλίσει το οικογενειακό και εργασιακό του περιβάλλον;

Πλέον σε κάθε νέα οικία περιλαμβάνονται πρόνοιες για εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας γεγονός που καταδεικνύει ότι οι πολίτες θεωρούν απαραίτητη την λήψη μέτρων. Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφάλειας αποτελεί ένα βασικό μέτρο που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ασφάλεια τόσο των ατόμων όσο και των περιουσιακών στοιχείων. Τα συστήματα μπορούν να ανιχνεύσουν παραβίαση στο προστατευμένο χώρο και ελέγχονται μέσω έξυπνων εφαρμογών στο κινητό των χρηστών. Αυτό που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας είναι η σύνδεση των συστημάτων με Κέντρο Λήψης Σήματος και Εικόνας  όπου επιτυγχάνεται η συνεχής παρακολούθηση και δράση σε περιπτώσεις παραβίασης.

Πως το Κέντρο Λήψης Σήματος και Εικόνας ενισχύει την ασφάλεια;

Αρχικά να αναφέρω ότι το Κέντρο θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες υποδομές που αναβαθμίζονται και να επανδρώνεται με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ενώ παράλληλα  θα πρέπει να τηρούνται οι προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφάλειας.

Μέσω του Κέντρου, προσφέρεται 24ωρη παρακολούθηση των συστημάτων όπου διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία τους καθημερινά. Λαμβάνονται  πρωτεύοντα σήματα καθώς επίσης σήματα τεχνικής φύσεως και βοηθητικά. Ανάλογα με την φύση του ληφθέντος σήματος, ακολουθούνται οι προκαθορισμένες διαδικασίες όπως έχουν συμφωνηθεί με το πελάτη για την ενημέρωσή του και για την επιθεώρηση των εγκαταστάσεων.

Η εταιρία μας διαθέτει δικά της, ειδικά διαμορφωμένα οχήματα περιπολίας που μπορούν να καταφθάσουν άμεσα στις εγκαταστάσεις του πελάτη για έλεγχο. Το περίπολο αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις δυναμικότερες υπηρεσίες που προσφέρονται σε συνδυασμό με την παρακολούθηση καθώς λειτουργούν αποτρεπτικά και έχουν μεγάλα ποσοστά αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών παραβίασης.

Οι σύγχρονοι αλγόριθμοι ανάλυσης βίντεο που αναφέρατε πιο πάνω, μπορούν να αξιοποιηθούν από το Κέντρο Λήψης Σήματος και Εικόνας  και πώς;

Μέσω του Κέντρου Λήψης Σήματος και Εικόνας, τα video analytics γίνονται ένα σύγχρονο εργαλείο για την ασφάλεια με απεριόριστες δυνατότητες που όταν αξιοποιούνται σωστά μπορούν να

εκμηδενίσουν τις πιθανότητες ανθρώπινου λάθους και να λειτουργήσουν καταλυτικά προς την κατεύθυνση τις πρόληψης.

Στα έξυπνα λογισμικά ανάλυσης εικόνας μπορούν να καθοριστούν σημεία ενδιαφέροντος και σε περίπτωση που άτομο ή αντικείμενο εισέλθει στο χώρο να ενεργοποιηθούν προκαθορισμένες ειδοποιήσεις. Οι εικόνες από τον ελεγχόμενο χώρο προβάλλονται και οι χειριστές του Κέντρου λαμβάνουν ενέργειες με βάση το πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη οι οποίες χωρίζονται σε δύο επίπεδα.

Το ένα επίπεδο αφορά την ενημέρωση του πελάτη για την παραβίαση η οποία γίνεται από τον χειριστή μέσω της πλατφόρμας που αποστέλλει σε προκαθορισμένη διεύθυνση, μηνύματα, εικόνες και αναφορές από τον παραβιαζόμενο χώρο και εκτελεί κλήσεις για ειδοποίηση.

Το άλλο επίπεδο ενεργειών αφορά το χώρο στο οποίο η παραβίαση έχει εντοπιστεί.  Οι χειριστές ενεργοποιούν φώτα και μεγάφωνα που βρίσκονται εγκατεστημένα στο χώρο για αναπαραγωγή  προηχογραφημένων  αποτρεπτικών μηνυμάτων εκφοβισμού.

Ακόμα και σε περίπτωση που οι χειριστές δεν  αντιδράσουν εντός καθορισμένου χρόνου το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει με αυτοματοποιημένες εντολές.

Πως ανταποκρίνεστε στις σημερινές απαιτήσεις των πελατών;

Οι μεγαλύτεροι οργανισμοί πλέον έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στην απόδοση της επένδυσης τους και διαμορφώνουν το πλάνο και την στρατηγική ασφάλειας έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για τις ανάγκες που πρόκειται να καλύψουν οι λύσεις που θα τους προταθούν. Οι αγοραστές  όταν πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες ενός οργανισμού είτε του ίδιου τους του σπιτιού, αναζητούν έξυπνα προϊόντα και λύσεις που θα μειώσουν τα κόστη λειτουργίας και θα αποσβέσουν γρήγορά την επένδυσή τους.  Το ώριμο αυτό μέρος της αγοράς είναι σε θέση να επιλέγει αξιόπιστους συνεργάτες που διαφοροποιούνται ποιοτικά από τον ανταγωνισμό στις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Η εταιρία μας έχει επενδύσει στην δημιουργία καινούργιων γραφείων στην Λευκωσία για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών που μας εμπιστεύονται την ασφάλειά τους καθώς το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε το καινοτόμο και ηγετικό μας ρόλο στο τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στηριζόμενοι στις αρχές της ποιότητας, της εξειδίκευσης, της εφαρμογής των κανονισμών που διέπουν την ασφάλεια και τον επαγγελματισμό στοχεύουμε στην συνεχή και άμεση εξυπηρέτηση των πελάτων μας από τα  νέα μας γραφεία αξιοποιώντας τις συναρπαστικές δυνατότητες των διαθέσιμων συστημάτων μέσα από την εφαρμογή ενοποιημένων λύσεων.

 Τι να περιμένουμε στο μέλλον  όσον αφορά τις δυνατότητες των συστημάτων ασφαλείας;

Θα έλεγε κανείς ότι το μέλλον είναι ήδη εδώ καθώς την δεδομένη στιγμή έχουμε στα χέρια μας την <νοούσα μηχανή>  που εφαρμόζει συμπεριφοριστικούς αλγόριθμους (Behavioural Analytics) δηλαδή οι μηχανές διαθέτουν λογισμικά που είναι αυτοδίδακτα και μπορούν να ταξινομήσουν μόνα τους αντικείμενα και διάφορές συμπεριφορές.  Οι εφαρμογές με επαναλαμβανόμενη αυτό-βελτίωση μπορούν να γίνουν καλύτερες από τον άνθρωπό σε όλα τα γνωστικά αλλά και εκτελεστικά καθήκοντα

Θα έλεγε κανείς ότι το μέλλον είναι ήδη εδώ καθώς την δεδομένη στιγμή έχουμε στα χέρια μας την <νοούσα μηχανή>  που εφαρμόζει συμπεριφοριστικούς αλγόριθμους (Behavioural Analytics) δηλαδή οι μηχανές διαθέτουν λογισμικά που είναι αυτοδίδακτα και μπορούν να ταξινομήσουν μόνα τους αντικείμενα και διάφορές συμπεριφορές.  Οι εφαρμογές με επαναλαμβανόμενη αυτό-βελτίωση μπορούν να γίνουν καλύτερες από τον άνθρωπό σε όλα τα γνωστικά αλλά και εκτελεστικά καθήκοντα σηματοδοτώντας έτσι την υπέρτατη  τεχνολογική ανάπτυξη όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 20 χρόνια. Μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται εφαρμοσμένη κβαντική τεχνολογία που θα έχει τις δυνατότητες να προσπεράσει τον άνθρωπο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η εταιρία S. P. Securiton Alarm Systems Ltd συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο των εξελίξεων στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, προσφέροντας σε χιλιάδες πελάτες καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ενισχύουν το επίπεδο ασφάλειας.

Έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που εξειδικεύονται  στο τομέα ασφάλειας και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις πλατφόρμες παροχής υπηρεσιών, η εταιρία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την μακροχρόνια συνεργασία  των πελατών και των συνεργατών της.

Ο γενικός Διευθυντής της εταιρίας Πανίκος Στατιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μέσα από την πείρα 20 χρόνων, την επένδυση σε νέα τεχνολογικά προϊόντα, την συνεχή εξειδίκευση και εκπαίδευση αλλά και την συνεχή συνεργασία με κατασκευαστές  που αποτελούν ισχυρά ονόματα στο τομέα ασφάλειας, έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό συνδυασμό τεχνογνωσίας και επαγγελματικών υπηρεσιών που στοχεύουν στη δημιουργία ενός πλαισίου ασφαλείας για κάθε τύπου εγκαταστάσεων.

Πως ενισχύεται η ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων μέσα από τις διακρίσεις και τις πιστοποιήσεις της εταιρίας;

Η πιστοποίηση της εταιρίας ως Gold Certified Integrator από την εταιρία Honeywell είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς διέπει το μεγαλύτερο μέρος των διαδικασιών για την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες. Η εταιρία έχει αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί ως εξαίρετος συνεργάτης στην ενοποίηση και υποστήριξη συστημάτων σε ειδικές εγκαταστάσεις όπου οι απαιτήσεις για ασφάλεια  είναι ιδιαίτερα υψηλές. Η διαδικασία αξιολόγησης απαιτεί μεταξύ άλλων την συνεχή εκπαίδευση στις τεχνολογικές απαιτήσεις για την ενοποίηση των συστημάτων και την επένδυση σε πόρους και υποδομές που ενισχύουν την διαχείριση των ενεργειών ενοποίησης. Απαιτεί επίσης  την ανατροφοδότηση από τους ίδιους τους πελάτες που δέχονται τις υπηρεσίες μας και είναι χρήστες των συστημάτων και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η έγκυρη και αξιόπιστη πιστοποίηση  με  την οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι ελάχιστες εταιρίες έχουν καταφέρει να πιστοποιηθεί πανευρωπαϊκά.

Η ενοποίηση των συστημάτων είναι η σύγχρονη λύση ασφάλειας για κάθε εγκατάσταση;

Ο απώτερος στόχος σε κάθε περίπτωση είναι η ίδια η  ασφάλεια. Για να επιτευχθεί, θα πρέπει αρχικά να υπάρξει ένας σωστός σχεδιασμός των συστημάτων που απαιτεί εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία. Μετέπειτα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αξιόπιστα προϊόντα που θα ενοποιηθούν σε μια συνδυαστική και πλήρως λειτουργική λύση.  Οι ιδέες και η δημιουργική σκέψη στο σχεδιασμό των συστημάτων θα πρέπει πάντα να ευθυγραμμίζονται με το γενικότερο πλαίσιο ασφάλειας του κάθε οργανισμού ώστε η απόδοση των προϊόντων να αξιοποιηθεί στο μέγιστο.

Έχει ενισχυθεί η ασφάλεια μέσα από την τεχνολογική ανάπτυξη;

Τα συστήματα ασφαλείας έχουν εμπλουτιστεί με σύγχρονες τεχνολογίες δημιουργώντας έξυπνα λογισμικά που είναι πιο φιλικά στο χρήστη αλλά επίσης ενισχύουν την ακρίβεια και τις δυνατότητεςτων συστημάτων.  Για παράδειγμα τα νέα συστήματα  Κλειστού Συστήματος Παρακολούθησης μέσα από την τεχνίτη νοημοσύνη (χρήση έξυπνων αλγόριθμων ανάλυσης βίντεο) μπορούν να μειώσουν στο ελάχιστο τον χρόνο αναζήτησης των καταγεγραμμένων εικόνων και να εντοπίσουν άμεσα κάποια παραβίαση στο πλαίσιο του ελεγχόμενου χώρου. Αυτό είναι εξαιρετικά βοηθητικό καθώς ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους, βελτιώνει το χρόνο ανταπόκρισης και επομένως την πρόληψη περιστατικών παραβίασης. Επίσης τα νέα συστήματα ξεπερνούν τις ανθρώπινες ικανότητες στην βιντεοεπιτήρηση με αποτέλεσμα να μπορούν να αντικαταστήσουν φρουρούς ασφαλείας εξοικονομώντας τεράστια οικονομικά ποσά στους διάφορούς οργανισμούς.

Το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών τίθεται σε χαμηλά επίπεδα λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας. Πως μπορεί κάποιος να ασφαλίσει το οικογενειακό και εργασιακό του περιβάλλον;

Πλέον σε κάθε νέα οικία περιλαμβάνονται πρόνοιες για εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας γεγονός που καταδεικνύει ότι οι πολίτες θεωρούν απαραίτητη την λήψη μέτρων. Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφάλειας αποτελεί ένα βασικό μέτρο που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ασφάλεια τόσο των ατόμων όσο και των περιουσιακών στοιχείων. Τα συστήματα μπορούν να ανιχνεύσουν παραβίαση στο προστατευμένο χώρο και ελέγχονται μέσω έξυπνων εφαρμογών στο κινητό των χρηστών. Αυτό που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας είναι η σύνδεση των συστημάτων με Κέντρο Λήψης Σήματος και Εικόνας  όπου επιτυγχάνεται η συνεχής παρακολούθηση και δράση σε περιπτώσεις παραβίασης.

Πως το Κέντρο Λήψης Σήματος και Εικόνας ενισχύει την ασφάλεια;

Αρχικά να αναφέρω ότι το Κέντρο θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες υποδομές που αναβαθμίζονται και να επανδρώνεται με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ενώ παράλληλα  θα πρέπει να τηρούνται οι προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφάλειας.

Μέσω του Κέντρου, προσφέρεται 24ωρη παρακολούθηση των συστημάτων όπου διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία τους καθημερινά. Λαμβάνονται  πρωτεύοντα σήματα καθώς επίσης σήματα τεχνικής φύσεως και βοηθητικά. Ανάλογα με την φύση του ληφθέντος σήματος, ακολουθούνται οι προκαθορισμένες διαδικασίες όπως έχουν συμφωνηθεί με το πελάτη για την ενημέρωσή του και για την επιθεώρηση των εγκαταστάσεων.

Η εταιρία μας διαθέτει δικά της, ειδικά διαμορφωμένα οχήματα περιπολίας που μπορούν να καταφθάσουν άμεσα στις εγκαταστάσεις του πελάτη για έλεγχο. Το περίπολο αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις δυναμικότερες υπηρεσίες που προσφέρονται σε συνδυασμό με την παρακολούθηση καθώς λειτουργούν αποτρεπτικά και έχουν μεγάλα ποσοστά αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών παραβίασης.

Οι σύγχρονοι αλγόριθμοι ανάλυσης βίντεο που αναφέρατε πιο πάνω, μπορούν να αξιοποιηθούν από το Κέντρο Λήψης Σήματος και Εικόνας  και πώς;

Μέσω του Κέντρου Λήψης Σήματος και Εικόνας, τα video analytics γίνονται ένα σύγχρονο εργαλείο για την ασφάλεια με απεριόριστες δυνατότητες που όταν αξιοποιούνται σωστά μπορούν να

εκμηδενίσουν τις πιθανότητες ανθρώπινου λάθους και να λειτουργήσουν καταλυτικά προς την κατεύθυνση τις πρόληψης.

Στα έξυπνα λογισμικά ανάλυσης εικόνας μπορούν να καθοριστούν σημεία ενδιαφέροντος και σε περίπτωση που άτομο ή αντικείμενο εισέλθει στο χώρο να ενεργοποιηθούν προκαθορισμένες ειδοποιήσεις. Οι εικόνες από τον ελεγχόμενο χώρο προβάλλονται και οι χειριστές του Κέντρου λαμβάνουν ενέργειες με βάση το πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη οι οποίες χωρίζονται σε δύο επίπεδα.

Το ένα επίπεδο αφορά την ενημέρωση του πελάτη για την παραβίαση η οποία γίνεται από τον χειριστή μέσω της πλατφόρμας που αποστέλλει σε προκαθορισμένη διεύθυνση, μηνύματα, εικόνες και αναφορές από τον παραβιαζόμενο χώρο και εκτελεί κλήσεις για ειδοποίηση.

Το άλλο επίπεδο ενεργειών αφορά το χώρο στο οποίο η παραβίαση έχει εντοπιστεί.  Οι χειριστές ενεργοποιούν φώτα και μεγάφωνα που βρίσκονται εγκατεστημένα στο χώρο για αναπαραγωγή  προηχογραφημένων  αποτρεπτικών μηνυμάτων εκφοβισμού.

Ακόμα και σε περίπτωση που οι χειριστές δεν  αντιδράσουν εντός καθορισμένου χρόνου το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει με αυτοματοποιημένες εντολές.

Πως ανταποκρίνεστε στις σημερινές απαιτήσεις των πελατών;

Οι μεγαλύτεροι οργανισμοί πλέον έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στην απόδοση της επένδυσης τους και διαμορφώνουν το πλάνο και την στρατηγική ασφάλειας έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για τις ανάγκες που πρόκειται να καλύψουν οι λύσεις που θα τους προταθούν. Οι αγοραστές  όταν πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες ενός οργανισμού είτε του ίδιου τους του σπιτιού, αναζητούν έξυπνα προϊόντα και λύσεις που θα μειώσουν τα κόστη λειτουργίας και θα αποσβέσουν γρήγορά την επένδυσή τους.  Το ώριμο αυτό μέρος της αγοράς είναι σε θέση να επιλέγει αξιόπιστους συνεργάτες που διαφοροποιούνται ποιοτικά από τον ανταγωνισμό στις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Η εταιρία μας έχει επενδύσει στην δημιουργία καινούργιων γραφείων στην Λευκωσία για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών που μας εμπιστεύονται την ασφάλειά τους καθώς το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε το καινοτόμο και ηγετικό μας ρόλο στο τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στηριζόμενοι στις αρχές της ποιότητας, της εξειδίκευσης, της εφαρμογής των κανονισμών που διέπουν την ασφάλεια και τον επαγγελματισμό στοχεύουμε στην συνεχή και άμεση εξυπηρέτηση των πελάτων μας από τα  νέα μας γραφεία αξιοποιώντας τις συναρπαστικές δυνατότητες των διαθέσιμων συστημάτων μέσα από την εφαρμογή ενοποιημένων λύσεων.

 Τι να περιμένουμε στο μέλλον  όσον αφορά τις δυνατότητες των συστημάτων ασφαλείας;

Θα έλεγε κανείς ότι το μέλλον είναι ήδη εδώ καθώς την δεδομένη στιγμή έχουμε στα χέρια μας την <νοούσα μηχανή>  που εφαρμόζει συμπεριφοριστικούς αλγόριθμους (Behavioural Analytics) δηλαδή οι μηχανές διαθέτουν λογισμικά που είναι αυτοδίδακτα και μπορούν να ταξινομήσουν μόνα τους αντικείμενα και διάφορές συμπεριφορές.  Οι εφαρμογές με επαναλαμβανόμενη αυτό-βελτίωση μπορούν να γίνουν καλύτερες από τον άνθρωπό σε όλα τα γνωστικά αλλά και εκτελεστικά καθήκοντα

Θα έλεγε κανείς ότι το μέλλον είναι ήδη εδώ καθώς την δεδομένη στιγμή έχουμε στα χέρια μας την <νοούσα μηχανή>  που εφαρμόζει συμπεριφοριστικούς αλγόριθμους (Behavioural Analytics) δηλαδή οι μηχανές διαθέτουν λογισμικά που είναι αυτοδίδακτα και μπορούν να ταξινομήσουν μόνα τους αντικείμενα και διάφορές συμπεριφορές.  Οι εφαρμογές με επαναλαμβανόμενη αυτό-βελτίωση μπορούν να γίνουν καλύτερες από τον άνθρωπό σε όλα τα γνωστικά αλλά και εκτελεστικά καθήκοντα σηματοδοτώντας έτσι την υπέρτατη  τεχνολογική ανάπτυξη όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 20 χρόνια. Μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται εφαρμοσμένη κβαντική τεχνολογία που θα έχει τις δυνατότητες να προσπεράσει τον άνθρωπο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Top Stories

Reuters: Κυπριακά διαβατήρια σε δικτάτορες της Καμπότζη 

Το πρόγραμμα παραχώρησης διαβατηρίων της Κύπρου απασχολεί ξανά τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης

«Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια» σχολιάζει η Άγκυρα

Kαλύτερη απάντηση η επιχείρηση, αναφέρουν κύκλοι του Ερντογάν

Αναμένεται θρίλερ στις Βρυξέλλες για Brexit… «NO» στη συμφωνία από Ιρλανδικό DUP

Λίγες ώρες πριν ο Μπόρις Τζόνσον αναχωρήσει για την κρίσιμη σύνοδο

Reuters: Κυπριακά διαβατήρια σε δικτάτορες της Καμπότζη 

Το πρόγραμμα παραχώρησης διαβατηρίων της Κύπρου απασχολεί ξανά τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης

«Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια» σχολιάζει η Άγκυρα

Kαλύτερη απάντηση η επιχείρηση, αναφέρουν κύκλοι του Ερντογάν

Αναμένεται θρίλερ στις Βρυξέλλες για Brexit… «NO» στη συμφωνία από Ιρλανδικό DUP

Λίγες ώρες πριν ο Μπόρις Τζόνσον αναχωρήσει για την κρίσιμη σύνοδο

MC MEDIA NETWORK

LIVE VIDEO: Η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου

Πραγματοποιείται στις 11:00 στον χώρο του Εστιατορίου του Σταδίου ΓΣΠ η κλήρωση των αγώνων του Α’ Γύρου του Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola Α’...

MC MEDIA NETWORK

LIVE VIDEO: Η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου

Πραγματοποιείται στις 11:00 στον χώρο του Εστιατορίου του Σταδίου ΓΣΠ η κλήρωση των αγώνων του Α’ Γύρου του Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola Α’...

Lifestyle

«Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια» σχολιάζει η Άγκυρα

Kαλύτερη απάντηση η επιχείρηση, αναφέρουν κύκλοι του Ερντογάν

Lifestyle

Συνεχίζει με Λίνο η Εθνική

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λίνο Γαβριήλ ανακοίνωσε η ΚΟΚ: Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό...

LIVE VIDEO: Η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου

Πραγματοποιείται στις 11:00 στον χώρο του Εστιατορίου του Σταδίου ΓΣΠ η κλήρωση των αγώνων του Α’ Γύρου του Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola Α’...

Advertorials