Εσείς έχετε πάει στο μικρό τρίγωνο σπιτάκι στη Διερώνα; Για χρόνια εκεί αλλά τώρα… «ανακαλύφθηκε»!
Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS
Είναι (μάλλον) το πιο πολύφωτογραφημένο σημείο στην Κύπρο. Και να μην έχεις πάει δηλαδή στη Διερώνα, σίγουρα μέσω διαδικτύου θα «έπεσες» πάνω στο μικρό ξύλινο, τρίγωνο σπιτάκι, το οποίο κλέβει τις εντυπώσεις και αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες.
Ειδικά αυτή την περίοδο, που οι δραστηριότητες των πολιτών είναι περιορισμένες εξαιτίας των αυστηρών μέτρων λόγω Covid, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δουν από κοντά το παράξενο και όμορφο σπιτάκι κοντά στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, βορειοδυτικά του χωριού.
Όπως μας έχουν πληροφορήσει, ιδιοκτήτες του είναι δύο φίλοι από την επαρχία Λάρνακας, οι οποίοι το έφτιαξαν για να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στη φύση. Κάτι σαν… camping.
Οι ιδιοκτήτες του, θεωρούν μάλιστα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αυτό που γίνεται με το μικρό σπιτάκι, ότι δηλαδή έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα και τον θαυμασμό των περισσοτέρων.
Μέσα όμως το έχετε δει;
Το σπιτάκι διαθέτει ένα κρεβάτι και δεν έχει ρεύμα, η θέα όμως από το σημείο είναι πανοραμική.
Και σήμερα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που εκμεταλλευόμενοι την αργία των Θεοφανείων και αναζητώντας βεβαίως μια διέξοδο τις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουμε, έσπευσαν στο σημείο.
Και όπως βλέπετε, όλοι θέλησαν να το φωτογραφήσουν!
Πάντως, τι κι αν… ανακαλύφθηκε πρόσφατα, το μικρό σπιτάκι βρίσκεται στο ίδιο σημείο για πάνω από 10 χρόνια!
«Η αλήθεια να λέγεται δεν περιμέναμε μέσα από το σπιτάκι να γίνει τόσος πανικός. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα έρχονται στο χωριό μας αρκετοί επισκέπτες. Πέραν των 20,000. Το σπίτι εδώ βρίσκεται σίγουρα πάνω από δέκα χρόνια. Έγινε viral τώρα τελευταία» σύμφωνα με τον Αντρέα Παπαθεοφίλου, Αντιπρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Διερώνας.