Δεν υπάρχει ένταλμα για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, όπως πληροφορήθηκε ο ίδιος όταν μετέβη αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής
Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS
Στο κτίριο της ΓΑΔΑ με τη συνοδεία του δικηγόρου του μετέβη το μεσημέρι του Σαββάτου ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.
Οι δύο άνδρες ανέβηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας κι αφού ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του κ. Λιγνάδη, αποχώρησαν.
«Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται», απάντησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, στις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.
Πηγή: Πρώτο Θέμα