MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο καλό αγαπημένε Δημήτρη…

Advertisement

Sponsored by exness

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο… Αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Μιχαλακάκο

Άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Αγάπη για όλους, υπομονετικός. Που ήξερε και να βοηθά και να συγχωρεί. Με ένα μεγάλο χαμόγελο κάθε φορά που μιλούσε για την οικογένεια του. Και την αγαπημένη του Σπάρτη.

Advertisement

Δημοσιογράφος σωστός και δίκαιος.

Και για όσους είχαμε τη χαρά να κάνουμε δίπλα του τα πρώτα μας βήματα στη δημοσιογραφία, ο αρχισυντάκτης που ο καθένας θα ήθελε να έχει στο πλευρό του. Υπομονετικός και πράος, είχε πάντα τον τρόπο να «κατεβάζει» τους τόνους ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Παρουσία που σίγουρα σε έκανε να αισθάνεσαι ασφάλεια κι έδιωχνε τον πανικό με μια σύντομη κουβέντα.

Είναι με μεγάλη θλίψη που πληροφορηθήκαμε σήμερα τον θάνατο του αγαπητού μας Δημήτρη Μιχαλακάκου. Που ξαφνικά από το καλοκαίρι βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο δυστυχώς δε μπόρεσε να ξεπεράσει.

Ο Δημήτρης Μιχαλακάκος φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ αποφοιτώντας το 1986 με πτυχίο και μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε πρόεδρος των Ελλήνων φοιτητών του Λένινγκραντ. Το 2010 έγινε κάτοχος τίτλου PhD ενδιατρίβοντας σε θέματα τοπικής τηλεόρασης στην Κύπρο στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας.

Βρισκόταν στη Δημοσιογραφία από το 1993. Διετέλεσε για χρόνια αρχισυντάκτης του ραδιοφώνου του Capital, ενώ είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή. Στη συνέχεια ανέλαβε αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του Capital. Ταυτόχρονα είχε την επιμέλεια – παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής «Επί Τόπου» με πολιτικά, κοινωνικοοικονομικά, αλλά και θέματα της πόλης και επαρχίας  Λεμεσού. Συνεργάστηκε επίσης με τις εφημερίδες «Ο Φιλελεύθερος» και «Το Βήμα», ενώ ήταν για χρόνια  ανταποκριτής του  «Άστρα»  στη Λεμεσό.
Διετέλεσε πρόεδρος του κλιμακίου Λεμεσού της Ένωσης Συντακτών Κύπρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεάτρου ΡΙΑΛΤΟ.

 

Στο καλό αγαπημένε Δημήτρη

Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

Μύρια Αβρααμίδου

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network