MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα άστρα τοξεύουν

Advertisement

Sponsored by exness

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, παρακολουθήσαμε τα κόμματα  της αντιπολίτευσης που υποστηρίζουν τον Ν.Χ. να αυτοκαταργούνται, μέσα από την ανύπαρκτη πολιτική τους παρέμβαση στην καθημερινή προεκλογική σκηνή,  τους πολιτικούς αρχηγούς  να μετατρέπονται σε κλακαδόρους μιας υποψηφιότητας, που απλά τους επικαλύπτει πρόσκαιρα τα κενά και τις αδυναμίες τους.

Του Νίκου Γεωργίου
Βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου

Πολιτικές θέσεις αρχών και αξιών, που ακουμπούν τον ίδιο τον πυρήνα της ίδρυσης των κομμάτων τους να περιθωριοποιούνται και να μετατρέπονται σε ανούσιες τοποθετήσεις με μοναδικό κίνητρο των ηγεσιών τους την επάνοδο στην εξουσία, ως το αφροδισιακό της πρόσκαιρης πολιτικής τους επιβίωσης .

Advertisement

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο για να δικαιολογήσουν τα ανεξήγητα και να μιλούν τάχα ότι δεν είναι η ώρα των κομμάτων, απαξιώνοντας ακόμα περισσότερο τον ίδιο τον πολιτικό τους εαυτό και την αυθυπαρξία τους.

Μάλιστα στην προεκλογική αρένα, ακόμα και να έψαχνες δεν θα έβρισκες τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Ούτε καν να εκφέρει μια συνηθισμένη δήλωση του «περί διεφθαρμένης κυβέρνησης του Προέδρου Αναστασιάδη», την οποία υπηρέτησε για 9 χρόνια ως μέλος της ο εκλεκτός του για την ΠΤΔ.

Στα πολλά και ευτράπελα της υποψηφιότητας του ΝΧ (αντιγραφή εξαγγελίας υποψηφιότητας, μεθόδευση εξύβρισης πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων, από Υπουργός του Αναστασιάδη υποψήφιος ΠΤΔ του Νικόλα και του Σιζόπουλου κλπ) έρχεται να προστεθεί η δήλωση του Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος αν και άργησε, έσυρε τον χορό της αλαζονείας και της ελαφρότητας.

Η δήλωσή του, ότι ο κόσμος της δεξιάς θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ του ΑΚΕΛ ή του Ν. Χριστοδουλίδη είναι εξόχως προκλητική. Υποδεικνύοντας με θράσος και αυθάδη  τρόπο στους δεξιούς  ψηφοφόρους τι θα πράξουν. Αλήθεια, ποια εκλογική μάχη κέρδισε ο Νικόλας Παπαδόπουλος για να κερδίσει και την τρέχουσα;  Ακολούθησε μάλιστα νέα τοποθέτησή του, ότι η υποψηφιότητα του εκλεκτού του απευθύνεται και στους αριστερούς.

Αυτά παθαίνεις, όταν ασκείς πολιτική επιφανειακά και απερίσκεπτα. Είναι αυτό που λέμε «τρικυμία εν κρανίω».  Είναι ενδεικτικό για το τι θα επακολουθήσει, εάν αυτός και ο υποψήφιός του επικρατήσουν στις εκλογές.

Σε παλαιότερη δήλωσή του, μίλησε και για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής. Aυτός, που δεν συνταίριαξε σε καμία κυβέρνηση! Που αντιπολιτεύτηκε το κόμμα του και τη διακυβέρνηση Χριστόφια όταν συγκυβερνούσαν, που μόλις εξελέγη Πρόεδρος του κόμματός του, επινόησε διαφορές  για να φύγει το κόμμα του από τη διακυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη. Αυτός, που πρωτοστάτησε στη μη ψήφιση του προϋπολογισμού του 2021, για να περάσει το δικό του  πολιτικό καπρίτσιο και παρολίγο να γκρεμοτσακίσει την κυπριακή οικονομία εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Αυτός θα είναι ο στυλοβάτης της κυβέρνησης του ΝΧ, σύμφωνα με τον ίδιο. Για να επικρατήσουν αυτοί, η προσπάθειά τους είναι η διάσπαση και η άλωση του ΔΗ.ΣΥ. Μιας ιστορικής παράταξης, που οι βασικοί πυλώνες της ίδρυσής του ήταν ο πατριωτισμός των ανθρώπων του, η πίστη σε αρχές και αξίες.

Μια παράταξη, που ο ιστορικός της ηγέτης Γλαύκος Κληρίδης και ο κόσμος του λοιδορήθηκαν και πολεμήθηκαν από τους πολιτικούς τους αντιπάλους σε χαλεπούς καιρούς που δοκιμαζόταν η ελευθεροφωνία και η Δημοκρατία.

Ο ΔΗ.ΣΥ. άντεξε ιστορικά και  χαλυβδώθηκε στη συνείδηση του Κύπριου πολίτη, ως η πλέον σοβαρή και αξιόπιστη πολιτική δύναμη .

Απέναντι λοιπόν σ΄ αυτούς που βυσσοδομούν τη διάσπαση της Κληριδικής παράταξης, ένα έχουμε να πούμε: ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΞΕΥΟΥΝ, ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.

Ο ΔΗ.ΣΥ. θα είναι στην επόμενη διακυβέρνηση του τόπου,  με τον Πρόεδρο του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network