MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκτεθειμένοι!

Advertisement

Sponsored by exness

Το Al Jazeera μας έκανε ρεζίλι, η Κυβέρνηση προχώρησε σε κατάργηση του επενδυτικού προγράμματος που έφερε λεφτά πολλά αλλά και προβλήματα, ο Συλλούρης απέχει μέχρι να παραιτηθεί, ο Τζιοβάνης παραιτήθηκε, ο Πιττάτζιης επιμένει ότι ήξερε και ερευνούσε… οι ανακριτές σήκωσαν μανίκια, ο Γενικός Εισαγγελέας αγανακτεί και η ιστορία συνεχίζεται.

«This is Cyprus» λέει το Al Jazeera… Και τι στοιχεία να προτάξει κανείς για να πείσει για το αντίθετο;

Advertisement

Το δίκτυο του Κατάρ παρουσίασε βήμα-βήμα σε όλο τον κόσμο (κυριολεκτικά) τα 5 απλά στάδια που ακολουθούνται στην Κύπρο προκειμένου να αποκτήσει κανείς διαβατήριο.

Η βόμβα «έσκασε» στα χέρια μας.

Ακολούθησαν δηλώσεις, ανακοινώσεις, τοποθετήσεις αλλά η ουσία είναι μία. Το βίντεο ξεμπρόστιασε ένα σύστημα σάπιο και η Κύπρος έγινε ρεζίλι διεθνώς.

Ως εκ τούτου η Κυβέρνηση οδηγήθηκε στην άμεση και οριστική κατάργηση του επενδυτικού προγράμματος με ισχύ από την 1η Νοεμβρίου στον απόηχο των καταιγιστικών εξελίξεων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, στη σκιά της απαίτησης κομμάτων και πολιτών για παραίτηση ζήτησε συγγνώμη και εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα απέχει από τα καθήκοντα του μέχρι την διερεύνηση της υπόθεσης.

«Όταν ολοκληρωθούν, έχω πάρει τις αποφάσεις μου και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα τις ανακοινώσω» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δημήτρης Συλλούρης αφήνοντας στην κρίση μας την ερμηνεία. Βεβαίως από τη χρήση των συγκεκριμένων λέξεων δε φαίνεται να αφήνει και πολλά περιθώρια πέραν της παραίτησης.

Ακολούθησε η παραίτηση του Βουλευτή του ΑΚΕΛ Χριστάκη Τζιοβάνη, πριν τη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος που ήταν έτοιμο να προχωρήσει σε διαγραφή.

«Θα προσπαθήσω να επουλώσω τις πληγές από τις πέτρες που θα φάω» λέει από την πλευρά του ο Πιττάτζης και δηλώνει ήσυχος με τη συνείδηση του μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Και ένας λαός που παρακολουθεί το ντόμινο εξελίξεων, απαιτώντας τι άλλο; Κάθαρση. Αν φταίνε ας φύγουν και αφού αποδειχθεί ας πληρώσουν κιόλας. Ο θυμός της πλειοψηφίας των πολιτών ξεκάθαρος, όπως τουλάχιστον εκφράζεται μέσα από τα social media. Άλλοι σχολιάζουν με αρκετή δόση ειρωνείας. Κανείς -σχεδόν- όμως δεν υπερασπίζεται και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει.

Ποιοι έφταιξαν και σε ποιο βαθμό, η έρευνα θα καταδείξει, όμως το γεγονός ότι ένα ξένο δίκτυο μας εξέθεσε διεθνώς ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network