MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η παραφροσύνη κτύπησε κόκκινο…

Advertisement

Sponsored by exness

ΜΕΤΡΑ, ΜΕΤΡΑ, ΜΕΤΡΑ! ΜΕΤΡΑ χωρίς λογική, ΜΕΤΡΑ χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση, ΜΕΤΡΑ παραφροσύνης, ΜΕΤΡΑ ισοπέδωσης, ΜΕΤΡΑ που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν τον λαό σε οικονομική εξαθλίωση, ΜΕΤΡΑ καταχαράκωσης της ψυχικής υγείας των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών! ΜΕΤΡΑ Δικτατορικά!

Tης Μαρίας Κολιού
Υποψήφια Βουλευτής Λεμεσού (Ε.Λ.Α.Μ.)

Advertisement

Μα πάνω απ’όλα ΜΕΤΡΑ για τους ολίγους…Κάποιοι βλέπετε πλούτισαν με την Ιστορία αυτή! Κάποιοι έχουν γίνει δυσεκατομυριούχοι…Rapid Test παντού! Μόνο μέλημα των κυβερνώντων αλλά και γενικότερα της παρέας.  Οι 53 Βουλευτές από τους 55, τον Μάρτιο του 2020 έδωσαν λευκή επιταγή στην Κυβέρνηση να παίρνει μονομερείς αποφάσεις μέσω διαταγμάτων του Υπουργικού Συμβούλιου.

ΜΟΝΟ ΟΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΛΑ.Μ) ΔΕΝ συμφώνησαν και καταψήφισαν!

Οι Δικτατορία επεκτείνετε με ταχύτητα φωτός στη πατρίδα μας και τα συνταγματικά Δικαιώματα των πολιτών μας καταπατούνται καθημερινά όλο και περισσότερο.

Δεν μας πείθουν πως νοιάζονται για την Υγεία μας και για τη Ζωή μας!

Υπάρχουν Επιστημονικές Έρευνες που αναφέρουν πως σε όλες τις ασθένειες η ψυχολογική κατάσταση του ασθενή επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη της θεραπείας αλλά και της υγείας του. Οι ειδήμονες άφησαν αυτούς τους ανθρώπους να παλεύουν μόνοι τους δημιουργώντας τους ακόμη μεγαλύτερο φόβο και τρόμο!

Μέχρι στιγμής στην Κύπρο από την μέρα της εμφάνισης του Κορωνοιού καταγράφονται 67982 κρούσματα και 327 θανάτοι. (Επίσημα στοιχεία που δόθηκαν πριν 14 μέρες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) Το ποσοστό αυτό με μία απλή μαθηματική πράξη αντιστοιχεί 327/67982=0,004.

Διέλυσαν τα πάντα για έναν ιό που τουλάχιστον στην πατρίδα μας έχει ποσοστό θνησιμότητας 0,004%.

Τα παιδιά μας χάσανε την παιδικότητα τους! Τους απαγόρευσαν να βλέπουν το χαμόγελο των εκπαιδευτικών τους, την γκριμάτσα των συμμαθητών τους, την αλληλεπίδραση μέσα από ένα άθλημα γυμνάζοντας το σώμα τους αλλά και την αλληλεπίδραση μέσα από μια δραστηριότητα που καλλιεργεί πνεύμα και ψυχή όπως Θέατρο, Μουσική, Χορό, Τέχνη κ.α..

Συνάνθρωποι μας, χάνουν καθημερινά τις δουλείες τους και τους απαραίτητους πόρους διαβίωσης τους. Το άγχος σκοτώνει…αλήθεια ποιος νοιάζεται γι’ αυτούς τους ανθρώπους;

Συμπατριώτες μας χάνουν μέσα από την διαδικασία των πλειστηριασμών ότι τους απέμεινε αφού την δουλειά τους την έχουν χάσει εδώ και καιρό και δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους έναντι των τραπεζών που είναι προστατευόμενες του συστήματος.

Ο Τρόμος και ο φόβος κυριάρχησαν παντού… Ο εμβολιασμός μπαίνει στη ζωή μας, όχι για να μας σώσει από τον ιό με ποσοστό θνησιμότητας του 0,004% αλλά για να μας επιτρέψει να έχουμε τα αυτονόητα συνταγματικά μας δικαιώματα όπως της ελεύθερής διακίνησης, της πρόσβασης στην εργασία και την εκπαίδευση κ.α. .

Μα πού πάει κύριοι το ανθρώπινο δικαίωμα του κάθε πολίτη να επιλέξει για το τι θα βάλει μέσα στο σώμα του; Δεν είμαι ενάντια στον Εμβολιασμό. Είμαι ενάντια στον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Εμβολιασμό και Ενάντια στον Έμμεσο Υποχρεωτικό Εμβολισμό. Αυτό ξεπερνά τα πλαίσια της Δημοκρατίας και ανήκει στις τάξεις της Δικτατορίας!

Φίλοι μου ήρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή που μας έκλεψαν πίσω!

ΠΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

Στις 30 Μαΐου στηρίζουμε ανθρώπους με αρχές και Ιδανικά!

ΕΛΑΜαζί μας… και εσύ…Θέλω τη ζωή που μας αξίζει…

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network