MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απροβίβαστο…

Advertisement

Sponsored by exness

Απαράδεκτες οι εικόνες των τελευταίων ημερών στα σημεία ελέγχου στους αυτοκινητόδρομους και κυρίως στα σημεία που επιλέχθηκαν για διενέργεια τεστ των εργαζομένων που εμπίπτουν στις κατηγορίες που εξαιρούνται από τον περιορισμό μετακινήσεων από και προς Λεμεσό-Πάφο.

Αναμονή, ουρές, καθυστερήσεις και γενικώς… αδιάβαστοι όσοι πήραν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Advertisement

Όπως λοιπόν κάποιοι κουνούν το δάκτυλο στους απείθαρχους, και καλά κάνουν, οφείλουν την ίδια στιγμή να κουνήσουν το δάκτυλο και στους αδιάβαστους. Αστείο ένα μόλις σημείο ελέγχου να αναμένει κάποιος ότι θα εξυπηρετήσει με ταχύτητα και χωρίς καθυστερήσεις, λάθη και ταλαιπωρία, χιλιάδες εργαζόμενους ανά πόλη.

Ο κάθε ένας από τους πολίτες κουβαλά το δικό του πρόβλημα, την δικιά του έγνοια. Κάθε απόφαση ευρύτερα έχει συνέπειες στον καθένα και μέσα σε όλο αυτό γίνεται ακόμη πιο σημαντικό και ιερό το μεροκάματο… Γι’ αυτό το έρμο άλλωστε στήνεται στην ουρά και περιμένει!

Ναι μεν είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες για όλους ανεξαιρέτως, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που λαμβάνουν αποφάσεις, αλλά κάποιες φορές αρκεί η απλή λογική για να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος, το τι θα βοηθήσει από το τι όχι, το λειτουργικό από το μη και πάει λέγοντας… έστω και επικοινωνιακά βρε αδερφέ.

Και εδώ έρχεται το απροβίβαστο!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network