MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μία θέση στην Ιστορία για την Αννίτα

Advertisement

Sponsored by exness

Δε μυρίζει διαφθορά…

Της Γεωργίας Μιχαήλ

Η Αννίτα Δημητρίου σήμερα έγραψε ιστορία. Το μήνυμα των εκλογέων αυτή τη φορά φαίνεται να εισακούστηκε. Η Κύπρος χρειάζεται αλλαγή. Ας είναι η εκλογή της, μέρος αυτής.

Advertisement

Μπορεί παρασκηνιακά η εκλογή της να κρύβει πολλά μαγειρέματα μεταξύ των κομμάτων και τις επικείμενες Προεδρικές εκλογές ωστόσο αυτό δεν παύει να αφήνει μία νότα αισιοδοξίας.

Η παρουσία της δε μυρίζει διαφθορά ενώ η όψη της αφήνει την αίσθηση της ευγένειας. Κάτι που πραγματικά χρειάζεται στην σαρκοβόρα πολιτική ζωή του τόπου. Επιτέλους να μπει ένα τέλος στην αχρείαστη βαβούρα χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα.

Τα μηνύματα στην ομιλία της ήταν ενθαρρυντικά…

Η ίδια αναφέρθηκε στην Προεδρία της Βουλής ως θεσμός πρωτοστάτης που βουλεύτριες και βουλευτές οφείλουν να στρώσουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, της ισότητας, της συναίνεσης.

Ωστόσο θα πρέπει να φανεί αρκετά δυνατή ώστε αν χρειαστεί να αποτινάξει από πάνω της την κομματική σημαία. Παρά το γεγονός ότι χαρακτήρισε τον ΔΗΣΥ ως δεύτερη οικογένειά της ανεβαίνοντας στο αξίωμα του δεύτερου τη τάξει της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλει να εκπροσωπήσει όσο κανείς άλλο τον λαό.

Το γεγονός ότι παίρνει σκυτάλη από τον Αδάμο Αδάμου, έναν πολιτικό που χαίρει ευρύτερης εκτίμησης ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη και τις προσδοκίες του λαού ότι κάτι μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Ίδωμεν!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network