MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κορωνοπάρτι ή πείραμα αλά εξωτερικό;

Advertisement

Sponsored by exness

Μία απροκάλυπτη κοροϊδία. Η εμπιστοσύνη καθημερινά χάνεται όλο και πιο πολύ (αν έχει μείνει) και η υπομονή έχει ήδη εξαντληθεί.

Της Γεωργίας Μιχαήλ

Από ποδοσφαιρικά, ελάχιστα! Δικαίως (όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου επί του θέματος) η Ομόνοια κατέκτησε το 21ο της πρωτάθλημα. Η ακόρεστη ηδονή που προκάλεσε στους οπαδούς της σαφώς δικαιολογημένη. Όχι όμως και οι εικόνες με τους περίπου 20.000 οπαδούς (υπολογισμοί από την Αστυνομία) των πρασίνων στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος». Οι εικόνες που ίσως στιγμαία μας άρεσαν καθώς θύμιζαν προ-πανδημία αλλά… στο τέλος άφησαν ένα αίσθημα φόβου για το τι μέλλει γενέσθαι καθώς ο ιός υπάρχει!

Advertisement

Οι αρμόδιοι γνώριζαν. Άλλαξαν μάλιστα και την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού. Προβλεπόμενες καταστάσεις αλλά… κανείς για να τις αποτρέψει.

Η Αστυνομία νίπτει τας χείρας. «Αν επεμβαίναμε θα ήταν χειρότερα», η δήλωση του Εκπροσώπου του Σώματος Χρίστου Ανδρέου. Θεατής! Η πολιτική που ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις το Σώμα Ασφαλείας, όπως ο ίδιος ανέφερε. Φυσικά και εν μέρει έχουν δίκαιο! Εκτελούν άλλωστε εντολές.

Οι εντολοδόχοι τους όμως δεν πρέπει να πάρουν στην πλάτη τους και καμία ευθύνη που τους αναλογεί; Αυτό κάνουν άλλωστε οι πολίτες που κλείνονται στα σπίτια τους όταν ο ιός «θεριεύει». Επωμίζονται τις συνέπειες των ενεργειών τους. Εννοείται είναι κι αυτοί που δε φταίνε και τους «παίρνει το ποτάμι».

Δεν είχαν ούτε το μυαλό οι αρμόδιοι…

Αφού ήξεραν τι θα συνέβαινε (κι αν ισχυριστούν ότι δεν το περίμεναν, καλύτερα να παραιτηθούν πριν το πουν), ας έκαναν το «πείραμα» που ακολουθεί η μία ευρωπαϊκή χώρα μετά την άλλη.

Αντί για φεστιβάλ ή συναυλία, θα είχαμε μία φιέστα με ανθρώπους που θα είχαν υποβληθεί σε εξέταση με αρνητικό αποτέλεσμα και οι οποίοι θα δεσμεύονταν ότι σε πέντε ημέρες θα υποβάλλονταν εκ νέου σε εξέταση και θα απέστελλαν τα αποτελέσματα τους στο Υπουργείο Υγείας.

Στόχος να διαπιστωθεί αν και πώς διασπείρεται ο κορωνοϊός σε τέτοιες μαζικές εκδηλώσεις. Εντάξει στη δική μας περίπτωση πολλοί περισσότεροι οι συμμετέχοντες στο πείραμα αλλά ας όψεται!

Αλλά όχι εμείς προτιμάμε τα… επαναστατικά κορωνοπάρτι που αποδεικνύουν ότι ούτε ατομική ευθύνη υπάρχει, ούτε κυβέρνηση (και αντιπολίτευση) που σέβονται πραγματικά τους πολίτες παρά μόνο κάτι δήθεν ευσυνείδητοι (που πλέον ακούνε και στο μακάκα… και όχι δεν εννοώ τις μαϊμούδες του Παλαιού Κόσμου που χρησιμοποιούνται δυστυχώς και για πειράματα).

Και όλα αυτά γιατί όπως είπε η Αμερικανίδα συγγραφέας και φιλόσοφος Ayn Rand, «Η ιδέα ότι το «Δημόσιο συμφέρον» προηγείται των ατομικών δικαιωμάτων και συμφερόντων, έχει μόνο μία ερμηνεία: το συμφέρον ορισμένων ατόμων προηγείται των δικαιωμάτων και των συμφερόντων άλλων».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network