MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κάν’ το όπως στα cafe! PCR/Rapid test ή εμβολιασμό για να πάμε στις κάλπες!

Advertisement

Sponsored by exness

Το εύκολο είναι να φταίει… μόνο ο Χατζηπετρής. Μα, έτσι δεν πείθεις!

Της Γεωργίας Μιχαήλ

Εκεί που νιώσαμε ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα, καλώς τα δεχτήκατε ήρθε ένα νέο lockdown!

Advertisement

Χρειαζόταν; Πιθανότατα! Άργησαν; Και πάλι πιθανότατα. Ποιος φταίει; Το εύκολο είναι να φταίει… μόνο ο Χατζηπετρής. Αλλά σύμφωνα με τον Λουκιανό Κελαηδόνι φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο Χατζηπετρής.

Η ατομική ευθύνη σε πολλές των περιπτώσεων αγνοείτο, επιχειρήσεις έκαναν τα στραβά μάτια στην τήρηση μέτρων, υποψήφιοι βουλευτές και βολευτές έκαναν τις γνωστές εμφανίσεις παντός καιρού με τις παραδοσιακές χαιρετούρες και οι αρμοδίοι και Κυβερνώντες τη μία μέρα φωνασκούσαν για επιτυχία στη διαχείριση της πανδημίας και από την άλλη ότι μας πήρε ο κατήφορος.

Επιβολή μέτρων αλλά… χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επιτήρηση τους. Όχι απαραίτητα αστυνόμευση, επιτήρηση.

Όσον αφορά το θέμα του εμβολιασμού κινούμαστε με ρυθμούς αθλήτριας χελώνας χωρίς να έχουν πειστεί οι πολίτες για τη χορήγηση του. Σύμφωνα μάλιστα και με το Ευρωβαρόμετρο το 26% των πολιτών στην Κύπρο το μεγαλύτερο στην Ευρώπη δε θέλει, επί του παρόντος, να εμβολιαστεί. Υπάρχει καχυποψία όπως και για τα “αναγκαστικά” rapid test. Και τι κάνεις;;;

Το χειρότερο που μπορούσες. Από τις 10 Μαΐου για να… αναπνέει κάνεις αέρα ελευθερίας εκτός κατοικίας θα πρέπει να έχει κάνει είτε PCR test ή Rapid test ή να έχει νοσήσει από κορωνοϊό είτε να έχει εμβολιαστεί! Και κάπως έτσι προσπαθείς αντί να πείσεις, να αναγκάσεις τους πολίτες να εμβολιασθούν χωρίς να είμαστε ακόμη έτοιμοι να προσφέρουμε εμβόλια για όλους με αποτέλεσμα να αυξήσεις την ήδη υπάρχουσα καχυποψία.

Με τη λογική αυτή και αφού η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος θεωρείται ως ύψιστο αγαθό της Δημοκρατίας και κατ’ επέκταση της ελευθερίας, κι αν το στερήσετε από τον κοσμάκη λογικά θα πρέπει να συμμορφωθεί για να μην το χάσει, τι λέτε να εφαρμοστεί και εδώ το τρίπτυχο ή PCR ή Rapid test ή Εμβολιασμός για να μπορεί κάποιος να προσέλθει στις κάλπες;

«Δεν άκουσα. Πως είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε…;»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal