Οι δράστες ακολουθούσαν το όχημα στο οποίο επέβαινε το θύμα – Τον τραυμάτισαν στο κεφάλι – Έρευνες σε εξέλιξη για την απόπειρα φόνου σε δρόμο της Λευκωσίας
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας μετά την απόπειρα φόνου σε βάρος ενός Σύρου, που επέβαινε οχήματος στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία.
Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του οχήματος του οποίου το θύμα επέβαινε, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι.
Πως έγινε η απόπειρα φόνου
Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, δεύτερο όχημα ακολουθούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το θύμα. Όταν το όχημα με το θύμα ήταν σε στάση αναμονής σε σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο δράστης κατέβηκε από το όχημα που ακολουθούσε, πλησίασε το παράθυρο και πυροβόλησε.
Στη συνέχεια το άλλο πρόσωπο που ήταν μαζί του, μετέφερε το θύμα στο Νοσοκομείο.
Όπως διαπιστώθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θύματος της επίθεσης κρίνεται ως πολύ σοβαρή.
Σήμανε συναγερμός
Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τις διωκτικές αρχές. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη από την πρώτη στιγμή προς εντοπισμό και σύλληψη του δράστη ή των δραστών.