Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ για την πρόταση ΑΚΕΛ στα ζητήματα της οικονομίας – Κάνει λόγο για μοντέλο ανάπτυξης με συνταγές της διακυβέρνησης Χριστόφια
Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS
Για τις δηλώσεις και προτάσεις του ΑΚΕΛ όσον αφορά την οικονομία του τόπου απαντά με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.
Ο εκπρόσωπος, μέσα από τις δηλώσεις του, κάνει λόγο για δογματισμούς που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια τις προτάσεις του κόμματος της αριστεράς, ενώ δεν διστάζει να κάνει λόγο και για ένα μοντέλο το οποίο θα αποτελεί «συνταγές της διακυβέρνησης Χριστόφια», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κόμματος αναφέρει:
«Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ μίλησε σήμερα για την οικονομία με τους ίδιους δογματισμούς που ακούμε για χρόνια. Παρουσίασε μια εικόνα διαστρεβλωμένη. Δεν κατάθεσε ούτε μια πρόταση.
Οραματίζονται ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης με τις συνταγές της διακυβέρνησης Χριστόφια.
Και την ίδια ώρα, δεν απάντησαν ούτε και σήμερα στις σκανδαλώδεις ομολογίες του Βενιζέλου Ζαννέτου.
Προσπαθούν να θάψουν το θέμα. Όπως και δεν απαντούν αν ήταν ηθικά σωστό να έχουν πάρει χρήματα από τα κρατικά προγράμματα στήριξης των εργαζομένων».
Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του: