MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μας έκλεψε ότι πολυτιμότερο». Ιδιοκτήτρια οικίας στη Λεμεσό δείχνει το δράστη και ζητά βοήθεια από τον κόσμο (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ιδιοκτήτρια οικία στην Επισκοπή ψάχνει το δράστη που έκλεψε κοσμήματα από το σπίτι της – Το βίντεο και το κείμενο που ανήρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης 

Advertisement

Θύμα διάρρηξης και κλοπής έπεσαν ένοικοι οικίας στην Επισκοπή. Η ιδιοκτήτρια με ποστ της στο Facebook βάζει το πρόσωπο του δράστη και τις κινήσεις του όπως καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Με ανάρτηση την ανάρτηση της ζητά βοήθεια και καλεί τους συμπολίτες της να είναι προσεκτικοί για να μην πάθουν τα ίδια γράφοντας «αυτός ο άντρας μπήκε σπίτι μας προχθές το βράδυ στην Επισκοπή στη Λεμεσό. Δυστυχώς μας έκλεψε ότι πολυτιμότερο είχαμε. Πήρε το βαφτιστικό σταυρό του μωρού μας που βαφτίστηκε πριν 2 εβδομάδες, τη βέρα του άντρα μου και αλλά μικροκοσμήματα. Το ξέρω ότι δύσκολο έως απίθανο να αναγνωρίσει κάποιος αυτό το πρόσωπο αφού δεν διακρίνεται σχεδόν τίποτα. Απλά να σας πω να μην την πάθετε όπως εμάς που απερίσκεπτα αφήσαμε το κουτάκι με τα πολυτιμότερα σε ένα πολύ προφανές σημείο. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα γιατί αυτά τα 2 αντικείμενα δεν μπορούν να αντικατασταθούν με τίποτα. Μην βάζετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας σε συρτάρια ή ερμάρια. Είναι το πρώτο πράγμα που θα ψάξει ο κλέφτης».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ShootandGoal