MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα φανεί στο… χειροκρότημα

Advertisement

Sponsored by exness

Κρίσιμη από κάθε άποψη κρίνεται η συνάντηση που θα έχουν την 26η Οκτωβρίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τον Μουσταφά Ακιντζί. Μια συνάντηση κατά την οποία δεν αναμένεται κάποιος εκ των δύο να βγάλει «λαγό από το καπέλο», αναμένεται ωστόσο να καταθέσουν απόψεις και ιδέες σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ουσιαστική επανέναρξη του διαλόγου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Advertisement

Σε δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σημείωσε ότι «είναι μια συνάντηση χωρίς ημερήσια διάταξη και ακριβώς το ενδιαφέρον. Σε αυτή η συνάντηση με τον κ.Ακιντζί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν τα θέματα, ελεύθερα, ανοιχτά, που νομίζουν ότι μπορούν να συμβάλουν και να συνεισφέρουν στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.»

Το όποιο αποτέλεσμα της συνάντησης των δύο ηγετών θα συνοψιστεί επί της ουσίας στην κάθοδο της Λουτ, η οποία αναμένεται στο νησί τις πρώτες μέρες Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι κατά τη συνάντηση μεταξύ Προέδρου Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί, αναμένεται επιπλέον να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου, όπου οι δύο ηγέτες δεν αποκλείεται να καταλήξουν και σε συμφωνία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal