MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με την υπόθεση Όραμς παρομοιάζει την προσφυγή για τον Άγιο Επίκτητο ο Αϊφέρ Ερκμέν 

Advertisement

Sponsored by exness

Με την υπόθεση Όραμς παρομοιάζει την προσφυγή για τον Άγιο Επίκτητο ο Αϊφέρ Ερκμέν – Θεωρεί σημαντική απειλή την υπόθεση που έχει καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας από έναν Ε/κ πρόσφυγα

Advertisement

Με τον τίτλο «Τώρα αρχίζει η απειλή», η εφημερίδα Ντιαλόγκ δημοσιεύει δηλώσεις του «προέδρου» της «επιτροπής ακίνητης περιουσίας», Αϊφέρ Σαίντ Ερκμέν που θεωρεί σημαντική απειλή την υπόθεση που έχει καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας από έναν Ε/κ πρόσφυγα για την παράνομη ανοικοδόμηση στην περιουσία του στον Άγιο Επίκτητο Κερύνειας.

Ο Ε/κ προσφεύγει εναντίον δύο Τ/κ εργολάβων – κατασκευαστών και του Βρετανού που αγόρασε την περιουσία του.

Ο Ερκμέν δήλωσε στην Ντιαλόγκ ότι η «επιτροπή» δεν μπορεί να παρέμβει στη διαδικασία στο Δικαστήριο (της Κυπριακής Δημοκρατίας) και πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα της αγωγής μπορεί να είναι ακόμα και ποινή φυλάκισης για τους τρεις. Σημείωσε δε ότι ο εν λόγω Ε/κ δεν έχει προσφύγει στην «επιτροπή ακίνητης περιουσίας».

Θεωρεί, όπως είπε, ότι αυτή η υπόθεση είναι παρόμοια με εκείνη των Όραμς παλαιότερα. Και αυτό επειδή, πρόσθεσε, αυτόματα οι αποφάσεις των Ε/κ – κατά την έκφρασή του – δικαστηρίων υιοθετούνται αυτόματα από τα δικαστήρια των χωρών μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον κ. Ερκμέν στην περιουσία των 90 στρεμμάτων στον Άγιο Επίκτητο που έχει ο εν λόγω Ε/κ, κατασκευάζουν σπίτια ένας Άγγλος και ένας Γερμανός με τον «πρόεδρο» της «επιτροπής ακίνητης περιουσίας» να εικάζει ότι ο Ε/κ πρόσφυγας θα έχει καταθέσει μηνύσεις και στις χώρες αυτών, και πιθανόν να τους επιβληθούν πρόστιμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network