MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσπάθειες για επενδύσεις στα κατεχόμενα, δηλώνει ο Ναμί

Advertisement

Sponsored by exness

Έκανε λόγο για προσπάθειες συνεργασίας με Τουρκία, Παγκόσμια Τράπεζα και Ε.Ε – Τι δήλωσε ο Ναμί

Advertisement

Το ψευδοκράτος βρίσκεται στην 114η θέση από 144 χώρες όσον αφορά τον ανταγωνισμό και αυτό είναι «απαράδεκτο», δήλωσε σήμερα ο «υπουργός οικονομίας και ενέργειας» Οζντίλ Ναμί, σημειώνοντας ότι καταβάλλονται προσπάθειες σε συνεργασία με την Τουρκία, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Ένωση για προσέλκυση επενδύσεων στα κατεχόμενα.

Μιλώντας σε τελετή απονομής πιστοποιητικών σε άτομα που παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, ο Ναμί είπε ότι το ψευδοκράτος έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά στο παρόν στάδιο το κατά κεφαλήν εισόδημα στα κατεχόμενα είναι το μισό από ό,τι στις ελεύθερες περιοχές, πράγμα το οποίο επίσης χαρακτήρισε «απαράδεκτο».

Ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχουμάν ανέφερε ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν υστερούν σε νοημοσύνη ή γνώσεις και εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικοί, πιο δημιουργικοί και πιο εργατικοί.

Ο Τούρκος «πρέσβης» Ντεριά Κανμπάι είπε ότι η Τουρκία θέλει το ψευδοκράτος να είναι ανταγωνιστικό και με χρηστή διοίκηση, και ανέφερε ότι αυτός είναι και ο σκοπός των πρωτοκόλλων και προγραμμάτων μεταξύ ψευδοκράτους και Τουρκίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal