MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέο πρωτοποριακό app “Drive Safe”

Advertisement

Sponsored by exness

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου σε βοηθούν να γίνεις ακόμα καλύτερος οδηγός.

Advertisement

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου πρωτοπορούν και πάλι με τη νέα τους καινοτομία, την εφαρμογή (app)  κινητού τηλεφώνου “Drive Safe”. Το νέο app καταγράφει την οδηγική συμπεριφορά βοηθώντας τους οδηγούς να γίνουν ακόμα καλύτεροι στον δρόμο, να οδηγούν με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, και ταυτόχρονα, να λαμβάνουν έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου τους, ανάλογα με τη βαθμολογία τους. Με τον τρόπο αυτό οι Γενικές, όχι μόνο σε βοηθούν να γίνεις ακόμα καλύτερος οδηγός, αλλά συνεισφέρουν και στην προσπάθεια της Πολιτείας για τη μείωση των οδικών ατυχημάτων.

Με το “Drive Safe”, ο οδηγός ενημερώνεται στο τέλος κάθε διαδρομής για την οδηγική του συμπεριφορά, λαμβάνοντας μια βαθμολογία από 0 έως 100. Με τον τρόπο αυτό, ο οδηγός μπορεί να αντιληφθεί άμεσα τα αδύνατα σημεία στην οδηγική του συμπεριφορά και να τα βελτιώσει στην αμέσως επόμενη διαδρομή. Ο οδηγός, μπορεί ακόμη να δει αν θέλει πώς διαμορφώνεται η οδηγική του συμπεριφορά διαχρονικά, αλλά και να τη συγκρίνει με την οδηγική συμπεριφορά άλλων οδηγών.

Η λειτουργία του είναι απλή και φιλική προς τον χρήστη, καθώς το “Drive Safe” αξιοποιώντας τους αισθητήρες και την Υπηρεσία Τοποθεσίας του κινητού τηλεφώνου, μπορεί να αναγνωρίσει την έναρξη και τη λήξη κάθε διαδρομής και να βαθμολογήσει την οδηγική συμπεριφορά του χρήστη/οχήματος. Το app λαμβάνει υπόψη σε κάθε διαδρομή την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, το απότομο και επιθετικό φρενάρισμα, την απότομη και επιθετική επιτάχυνση, καθώς και την οδήγηση κατά τις επικίνδυνες ώρες μεταξύ 24:00-05:00. Στο τέλος κάθε διαδρομής, βαθμολογεί τον οδηγό, με βέλτιστη βαθμολογία το 100, καταδεικνύοντάς του όλα τα σημεία στα οποία η οδήγησή του δεν ήταν και τόσο ιδανική.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η εφαρμογή αυτή, η οποία ενσωματώνει προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης, είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε από την OSeven, μία εταιρία υψηλής τεχνολογίας η οποία είναι πρωτοπόρος σε αναλύσεις οδηγικής συμπεριφοράς και θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Επίσης είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μέσω της ανίχνευσης χρήσης κινητού εν ώρα οδήγησης, μετράται η απόσπαση προσοχής του οδηγού, το οποίο είναι μια από τις πιο σημαντικές αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις μέρες μας.

Το “Drive Safe” σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η ελάχιστη δυνατή κατανάλωση μπαταρίας, ενώ για τη χρήση του δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο, μετατρέποντας το στον πιο σημαντικό συνοδηγό σου. Κατέβασε το σήμερα δωρεάν, μέσω App Store και Google Play για iPhone και Android smart-phones αντίστοιχα, και άρπαξε την ευκαιρία να δεις πόσο καλός οδηγός είσαι, αλλά και πόσο ακόμα καλύτερος μπορείς να γίνεις. Μαζί, άρπαξε και τη μοναδική ευκαιρία να μπεις σε κλήρωση για τέσσερα μοναδικά road trips.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ιστοσελίδα των Γενικών www.gic.com.cy

Δήλωση Βασίλη Στιβακτάκη, Διευθύνων Σύμβουλος OSeven

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, μία από τις πιο δυναμικές εταιρίες της χώρας, με την οποία μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για Ασφαλείς δρόμους με μηδενικά ατυχήματα. Η ασφαλής οδήγηση και η ανύψωση της οδηγικής

συνείδησης των πολιτών στην Κύπρο αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και είμαστε διατεθειμένοι να επενδύσουμε σημαντικά στη χώρα αυτή, προς αυτήν την κατεύθυνση. Με τη συνεισφορά των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου, μπορεί η Κύπρος να αποτελέσει ένα από τα πρότυπα κράτη Οδικής Ασφάλειας υιοθετώντας βέλτιστες πρακτικές και τεχνολογίες αιχμής.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτό είναι το πρώτο προϊόν τηλεματικής στον ασφαλιστικό κλάδο που ανακοινώνεται στην περιοχή. Τέλος, συγχαίρουμε το ανθρώπινο δυναμικό των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου για την αποφασιστικότητα και την ταχύτητα με την οποία εργάστηκαν και στάθηκαν αρωγοί για να δοθεί σήμερα το συγκεκριμένο προϊόν στους πολίτες της Κύπρου, κυριολεκτικά σε ανέλπιστους χρόνους συγκριτικά με τον κλάδο διεθνώς.» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της OSeven, κ. Βασίλης Στιβακτάκης.

Σύντομη περιγραφή OSeven

Η OSeven είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με έδρα το Λονδίνο, η οποία παρέχει προηγμένες λύσεις τηλεματικής και ανάλυσης οδηγικής συμπεριφοράς σε ένα ευρύ εταιρικό χαρτοφυλάκιο στους κλάδους της ασφάλισης, των τραπεζών, της αυτοκινητοβιομηχανίας και των εταιρικών στόλων. Έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα επόμενης γενιάς αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο του Mobility και της Ασφάλισης Οχημάτων, η οποία μπορεί να ενσωματώσει και να επεξεργαστεί δεδομένα από διαφορετικά είδη συσκευών καταγραφής δεδομένων οδήγησης (κινητά τηλέφωνα, 3G connected οχήματα, OBDs). Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί και προσαρμοστεί ειδικά στις ανάγκες του τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με στόχο την αναγνώριση και ποσοτικοποίηση του ρίσκου, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές Ανάλυσης Δεδομένων και αλγορίθμους Mηχανικής Mάθησης. Η υψηλών προδιαγραφών υποδομή της, βασίζεται στην πείρα και στην αναγνωρισμένη έρευνα της βραβευμένης επιστημονικής ομάδας της στους αντίστοιχους τομείς, επί δεκαετίες. Στην ανάπτυξη των προϊόντων της, η OSeven τοποθετεί πάντα τον τελικό χρήστη στο επίκεντρο τους σχεδιασμού, θέτει τη λειτουργικότητα, την αισθητική και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης ως βασικές προτεραιότητες και δημιουργεί τελικά ένα διαδραστικό οικοσύστημα με αμοιβαία οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες. Η OSeven έχει ως στόχο και όραμα να δημιουργήσει έναν κόσμο με “Μηδέν Ατυχήματα” και θα το εκπληρώσει “βήμα-βήμα, διαδρομή-διαδρομή”.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network