MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θρίλερ στον Εβρο: Με στρατιωτικό μαχαίρι σφάχτηκαν οι τρεις γυναίκες

Advertisement

Sponsored by exness

Ο άγνωστος δράστης κατέσφαξε τις τρεις νεαρές γυναίκες με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου που χρησιμοποιούν ακόμα και οι δύτες

Advertisement

Πριν από 6 μέρες εκτιμά ο ιατροδικαστής ότι εκτελέστηκε το φρικτό έγκλημα των τριών γυναικών που εντοπίστηκαν σε χωράφι στην περιοχή του Πραγγίου, περίπου 50 μέτρα από τα σύνορα και σε σημείο που θεωρείται πέρασμα και το οποίο χρησιμοποιούν πολύ συχνά λαθροδιακινητές.

Ο άγνωστος δράστης κατέσφαξε τις τρεις νεαρές γυναίκες με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου που χρησιμοποιούν ακόμα και οι δύτες. Το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα σε μια από τις άτυχες γυναίκες και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Η πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή διαπίστωσε ότι οι τρεις γυναίκες φέρουν βαθιά δολοφονικά χτυπήματα από το μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος. Οι δύο από τις τρεις γυναίκες είχαν δεμένα τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά που εντοπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από την πρώτη γυναίκα.

Η ηλικία της μιάς γυναίκας είναι γύρω στα 30, η δεύτερη μικρότερη, γύρω στα 20 ενώ για την τρίτη δεν αποκλείει να είναι και ανήλικη. Οι γυναίκες ήταν ντυμένες κανονικά με τα ρούχα τους ενώ από την πρώτη έρευνα δεν εντοπίστηκαν γύρω τους άλλα στοιχεία αν και η έρευνα θα ολοκληρωθεί σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Στο σημείο φτάνει κλιμάκιο της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι να υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στις γυναίκες και τον λαθροδιακινητή για τα χρήματα και ο διαπληκτισμός έφτασε μέχρι το έγκλημα.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network