MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το πιο… γλυκό κατάλυμα στον κόσμο: Σοκολατένια αγροικία στη Γαλλία (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μια μοναδική ευκαιρία προσφέρει η πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων Booking.com, στους λάτρεις της σοκολάτας, καθώς από τις 19 Σεπτεμβρίου κι έπειτα μπορούν  να κάνουν κράτηση στο… πιο γλυκό κατάλυμα των ονείρων τους, μια αγροικία κατασκευασμένη από σοκολάτα!

Advertisement

Η μοναδική στο είδος της αγροικία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην πλατφόρμα της Booking και υπόσχεται διακοπές που για πολλούς μέχρι σήμερα ανήκε στη σφαίρα της φαντασίας.

Το Chocolate Cottage, όπως ονομάζεται, βρίσκεται στους κήπους της Cité de la Céramique στις Σέβρες της Γαλλίας.

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον αναγνωρισμένο καλλιτέχνη της σοκολάτας Jean-Luc Decluzeau, ο οποίος ειδικεύται στη σοκολατένια γλυπτική.

Το κατάλυμα είναι 18 τ.μ. και για την κατασκευή του χρειάστηκε 1,5 τόνος σοκολάτας.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 επισκέπτες, και σε κάθε του γωνιά υπάρχουν σοκολατένιες λιχουδιές. 

Μέσα στην αγροικία τα πάντα είναι από σοκολάτα, από τους τοίχους, το ταβάνι μέχρι το τζάκι, τα ρολόγια, τα φλιντζάνια, τα βιβλία, ακόμη και τον πολυέλαιο.

Αυτή η πλημμύρα σοκολάτας εκτείνεται και έξω από την αγροικία, όπου βρίσκεται μια  λίμνη από λευκή σοκολάτα και ένα πανέμορφο παρτέρι εξολοκλήρου από σοκολάτα.

Μάλιστα, πολλά από τα απολαυστικά αντικείμενα στο σπιτάκι είναι στην πραγματικότητα βρώσιμα.

Εάν επιθυμείτε κι εσείς να μείνετε σε αυτό το μοναδικό σοκολατένιο κατάλυμα θα πρέπει να βιαστείτε, καθώς μερικές μόνο επιλεγμένες βραδιές είναι διαθέσιμες προς κράτηση (26 Σεπτεμβρίου, 5 και 6 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμες ημερομηνίες).

Το κόστος κράτησης δεν υπερβαίνει τα 50 ευρώ.Εκτός από μια ονειρική διανυκτέρευση στο σοκολατένιο σπιτάκι, η Booking προσφέρει, σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη της σοκολάτας, ένα εργαστήριο αφιερωμένο στη δημιουργία προσωποποιημένων μινι σοκολατένιων σαλέ, κάτι που θα ενθουσιάσει σίγουρα τους λάτρεις της σοκολάτας και θα εξάψει τη φαντασία μικρών και μεγάλων.

Πηγή: tornosnews.gr

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network