MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό κράτηση υπό τον κίνδυνο φυγοδικίας οι ύποπτοι για τη θανατηφόρα δόση στον 18χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση υπό τον κίνδυνο φυγοδικίας οι ύποπτοι για τη θανατηφόρα δόση στον 18χρονο – Αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 18χρονου από ναρκωτικά 

Advertisement

Αίτημα για νομική αρωγή κατέθεσαν οι τρεις ύποπτοι για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 18χρονου, που απεβίωσε στις 14 Ιουνίου, στη Λεμεσό, μετά από χρήση ναρκωτικών, με τη διαδικασία να αναβάλλεται για τις 18 Οκτωβρίου στις 9:00 το πρωί.

Οι τρεις, ένας 25χρονος, ένας 28χρονος και ένας 39χρονος, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Κακουργιοδικείου, αντιμετωπίζοντας συνολικά οκτώ κατηγορίες, με σοβαρότερες αυτήν της ανθρωποκτονίας και της προμήθειας ναρκωτικών.

Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε όπως παραμείνουν υπό κράτηση, επικαλούμενη τον κίνδυνο φυγοδικίας, επηρεασμού μαρτύρων και διάπραξης άλλων αδικημάτων, καταθέτοντας ως τεκμήριο και το ποινικό τους μητρώο.

Η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση και ως εκ τούτου οι τρεις οδηγήθηκαν πίσω στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 18 Οκτωβρίου που ορίστηκε η νέα ημερομηνία από το δικαστήριο, κατά την οποίαν θα εξεταστούν και οι εκθέσεις του Γραφείου Ευημερίας στο αίτημα για νομική αρωγή.

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος είχε αναγνωριστεί από φιλικό πρόσωπο του 18χρονου, ως το άτομο που του πούλησε τη ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου, σε καφετέρια στο Τραχώνι, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη, επίσης στον ίδιο χώρο, έχοντας στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δε 39χρονος διαχειριστής του υποστατικού συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψής του, αφού λίγες μέρες προηγουμένως είχε ανευρεθεί, στην καφετέρια, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Το θύμα έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 14 Ιουνίου, μια μέρα πριν κλείσει τα 18 του χρόνια και η Αστυνομία προχώρησε, στις 15 Ιουνίου, στην επανασύλληψη των τριών, αυτή τη φορά για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network