MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

‘Μαζί στη ζωή’ 2018: 27η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης ΠΑΣΥΚΑΦ

Advertisement

Sponsored by exness

Μαζί στη ζωή’ η καθιερωμένη Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), ξεκίνησε επίσημα σήμερα με διάσκεψη τύπου, στη Λευκωσία στην παρουσία του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ.Γιάννη Γιαννάκη και του Εκπροσώπου της Αστυνομίας Κύπρου, Ανώτερου Υπαστυνόμου κ. Χρίστου Μουή.  Η εκστρατεία είναι παγκύπρια και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2018.

Advertisement

Με το σύνθημα ‘Με τη δική σου στήριξη, δίνεις ελπίδα στα όνειρα τους’ από την Ευρυδίκη Θεοκλέους, Πρέσβειρα του Πασυκαφ και τον Πρόκοπη Αγαθοκλέους, η εκστρατεία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για οικονομική ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την προσφορά των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του και να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Στην ομιλία της η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ, Δρ. Αχιλλεούδη, τόνισε τη σημασία της επιτυχούς έκβασης της φετινής εκστρατείας για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των δωρεάν Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ως εκ τούτου ο οικονομικός στόχος της εκστρατείας ανέφερε η Δρ. Αχιλλεούδη είναι η συλλογή του ποσού των €500.000, ποσό απαραίτητο για τη λειτουργία της Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας καθώς και για τη συνέχιση και εξέλιξη όλων των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, στην κυπριακή κοινωνία.  Στο φάσμα αυτό εμπίπτουν επίσης, οι υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Φυσικοθεραπείας, οι Κλινικές Λεμφοιδήματος, η υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών, τα Κέντρα Ημέρας καθώς και τα Προγράμματα Διαφώτισης για μείωση των περιστατικών καρκίνου και της θνησιμότητας, το Πρόγραμμα Διακοπής του Καπνίσματος και το Κέντρο Μεταθεραπευτικής Στήριξης ‘Αφετηρία’. Όλες οι υπηρεσίες και τα προγράμματα προσφέρονται παγκύπρια σε όλους, δωρεάν. Το 2017 ο ΠΑΣΥΚΑΦ στήριξε πέραν των 6,000 ασθενών και μέλη των οικογενειών τους, μια προσφορά ύψους €2.8 εκατομμυρίων.

Στα πλαίσια της εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο πανηγύρι ‘Μαζί στη ζωή’.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Πάρκο Ακρόπολης, στον Στρόβολο, στην Λευκωσία και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, στο Ιεροκήπειο Πάρκο Γεροσκήπου, στην Πάφο.  Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Στροβόλου και του Δήμου Γεροσκήπου αντίστοιχα.

Από τις 3-7 Οκτωβρίου 2018 θα διεξάγεται παγκύπριος Οδικός Έρανος από εθελοντές του ΠΑΣΥΚΑΦ, σε κεντρικούς δρόμους.  Η διεξαγωγή του εράνου γίνεται βάσει του νόμου για τη διενέργεια εράνων του 2014 (68(ι)/2014) με αριθμό άδειας N.Π.26/2018 και τους σχετικούς κανονισμούς. Όλοι οι εθελοντές θα φέρουν μαζί τους την εξουσιοδότηση για τον έρανο από τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκστρατείας θα διατίθενται κουπόνια του εράνου και από τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και τα πρατήρια καυσίμων ESSO παγκύπρια.  Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ θα μπορούν να γίνονται και σε περίπτερα όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία πληρωμών Deazy.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά το Μέγα Χορηγό της εκστρατείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το Διαχρονικό Χορηγό Universal Life, τους Υποστηρικτές Tsiakkastel και KCineplex, όλα τα ΜΜΕ, καθώς και όλους τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία ‘Μαζί στη ζωή’.

Όσοι από το κοινό ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΥΚΑΦ ή και να συνεισφέρουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 77 77 1986.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network