MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι καλύτεροι εργάτες στον κόσμο: Ο ένας αδειάζει το φορτηγό κι ο άλλος το γεμίζει (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βιντεάκι από την Αργεντινή, που δείχνει δύο εργάτες να εκτελούν εργασίες σε δρόμο της πόλης Ολαβάρια με πρωτότυπο -η αλήθεια είναι- τρόπο.

Advertisement

Στο βίντεο που τράβηξε διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου εμφανίζονται οι δύο άντρες να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, δηλαδή να φτυαρίζουν χώμα, αλλά με ανάποδο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας εργάτης που είναι ανεβασμένος στην καρότσα του φορτηγού αδειάζει το χώμα από το φορτηγό, ενώ ο άλλος που είναι στο έδαφος γεμίζει την ίδια καρότσα πάλι με χώμα.

Η ασυνεννοησία των δύο εργατών προκάλεσε ορυμαγδό σχολίων στο διαδίκτυο, με πολλούς να σχολιάζουν με ειρωνική διάθεση τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, όμως η εξήγηση που δόθηκε από την εταιρεία που είχε αναλάβει την εκτέλεση των εργασιών, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, μπορεί στο βίντεο να φαίνεται ότι κι οι δύο φτυαρίζουν χώμα, όμως ο ένας από τους δύο αντί για χώμα αδειάζει στο φορτηγό λάσπη, καθώς η ολοκλήρωση του έργου απαιτούσε την ύπαρξη στεγνού χώματος, το οποίο αδειάζει από την καρότσα ο δεύτερος εργάτης.

Κάτι, που μοιάζει να είναι αλήθεια, καθώς όντως οι δύο εργάτες βρίσκονται σε διαφορετικό ύψος στην καρότσα του φορτηγού, με σκοπό να αποφύγουν την ανάμειξη της λάσπης με το στεγνό χώμα.

Πηγή: unilad.com

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network