MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μαρτυρία «έδειξε» 39χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό ένα χρόνο μετά

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη 39χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών – Τον «έδειξε» μαρτυρία ένα χρόνο μετά – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 10 Οκτωβρίου, 2017.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.05 το απόγευμα, στις 10 Οκτωβρίου, 2017, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο μοτοσικλέτα που οδηγούσε 45χρονος στη Λεμεσό.

Κατά την ανακοπή, ο 45χρονος εγκατέλειψε τη μοτοσικλέτα και τράπηκε σε φυγή, αλλά ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ σε κοντινή απόσταση. Πριν την ανακοπή του, ο 45χρονος θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος ένα νάιλον διαφανές σακούλι, το οποίο περιείχε ποσότητα κοκαΐνης μεικτού βάρους 102 γραμμαρίων περίπου.

Ο  45χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στην περιοχή εντοπίστηκε και ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 43 και 34 ετών αντίστοιχα. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος ανευρέθηκε χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και καρτών κινητής τηλεφωνίας.

Εναντίον και των τριών πιο πάνω προσώπων, εκδόθηκαν την ίδια μέρα Δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, όπου συνεχίζεται η Δικαστική διαδικασία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη, βάσει Δικαστικού εντάλματος, γύρω στις 10.15 χθες το βράδυ, από μέλη της ΥΚΑΝ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal