MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χρειάζονται μακροπρόθεσμα μέτρα για ανόρθωση της τ/κ οικονομίας, εκτιμά ο Ναμί 

Advertisement

Sponsored by exness

Χρειάζονται μακροπρόθεσμα μέτρα για ανόρθωση της τ/κ οικονομίας, εκτιμά ο Ναμί – Σύμφωνα με τον παράνομο Μπαϋράκ

Advertisement

Ο «υπουργός» οικονομίας και ενέργειας στα κατεχόμενα Οζντίλ Ναμί, είπε ότι η λεγόμενη κυβέρνηση γνώριζε για την ανάγκη μακροπρόθεσμων και όχι μεσοπρόθεσμων λύσεων για ανόρθωση της οικονομίας.

Σύμφωνα με τον παράνομο Μπαϋράκ, μιλώντας σε μέλη του τ/κ βιομηχανικού επιμελητηρίου, είπε ότι η πτώση της αξίας της τουρκικής λίρας, εκτός από το ότι ήταν εξέλιξη την οποία δεν μπορούσαν να ελέγξουν, μείωσε δραστικά την αγοραστική αξία των Τ/Κ.

Αναλάβαμε μια οικονομία η οποία ήταν στην 114η θέση από 144 χώρες, είπε. «Η αδυναμία της ανταγωνιστικότητάς μας είναι ξεκάθαρη. Θα πρέπει να καθίσουμε κάτω με την Τουρκία και να συζητήσουμε κίνητρα, δάνεια σε λεπτομέρεια και τι άλλο μπορεί να γίνει για να αυξήσει την παραγωγή», ανέφερε.

Για το θέμα της ενέργειας, ο κ. Ναμί είπε ότι συζητούν επίσης τη διασύνδεση των ηλεκτρικών δικτύων καθώς επίσης την αύξηση της εξάρτησης  στην ηλιακή ενέργεια.

Συζητούμε αυτά τα θέματα με την Kıb-Tek (την αρχή ηλεκτρισμού στα κατεχόμενα), προσθέτοντας ωστόσο ότι έχουν ανάγκη πρόσβαση σε πιο φθηνή ενέργεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network