MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φροντίστρια χτύπησε στο πρόσωπο κοπέλα με ειδικές ανάγκες στο ίδρυμα Άγιος Στέφανος στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Μια νέα υπόθεση που αφορά και πάλι ξυλοδαρμό ενοίκου του ιδρύματος Αγίου Στέφανου στη Λεμεσό βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας.

Advertisement

Η υπόθεση που έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία και διερευνάται, αφορά επίθεση σε 29χρονη με ειδικές ανάγκες η οποία διαπράχθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, από αλλοδαπή φροντίστρια, η οποία φέρεται να την χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο, ενώ αυτή βρισκόταν στο μπάνιο, όπου να σημειωθεί δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, το χτύπημα είχε ως αποτέλεσμα να ματώσουν τα χείλη και τα δόντια της κοπέλας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 29χρονη βγαίνοντας από το μπάνιο, ανέφερε τι είχε συμβεί σε δύο άλλες φροντίστριες, οι οποίες είχαν ακούσει τις φωνές και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν άμεσα το συμβάν στην Διεύθυνση του Ιδρύματος, η οποία προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Η 29χρονη εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε ότι φέρει τραύμα στο άνω χείλος, ενώ η αλλοδαπή φροντίστρια φαίνεται ότι απολύθηκε. Εν συνεχεία η φροντίστρια συνελήφθη και ανακρινόμενη είπε ότι και άλλες φροντίστριες χτύπησαν κατά καιρούς παιδιά.

Η αλλοδαπή οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο αποφάσισε όπως αφεθεί ελεύθερη με την καταβολή εγγύησης ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και άλλων περιοριστικών όρων, όπως να εμφανίζεται δύο φορές την ημέρα σε αστυνομικό σταθμό.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και το Γραφείο Ευημερίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network