MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη ένας ύποπτος για την επίθεση στο Φρέντρικτον στον Καναδά

Advertisement

Sponsored by exness

Πριν λίγο η Αστυνομία του Φρέντρικτον ενημέρωσε μέσω Twitter ότι συνέλαβε ένας ύποπτο για την επίθεση με πυροβολισμούς στην πόλη στον ανατολικό Καναδά.

Advertisement

Το περιστατικό στην πόλη Φρέντρικτον, πρωτεύουσα της επαρχίας Νιου Μπρούνσβικ είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία καλεί τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να κλειδώσουν τις πόρτες για την ασφάλειά τους καθώς και να αποφύγουν την περιοχή Brookside Drive μεταξύ των δρόμων Main και Ring.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Φρέντρικτον στον Καναδά έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή New Brunswick με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς. 

Το περιστατικό στην πόλη Φρέντρικτον, πρωτεύουσα της επαρχίας Νιου Μπρούνσβικ είναι σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία καλεί τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να κλειδώσουν τις πόρτες για την ασφάλειά τους καθώς και να αποφύγουν την περιοχή Brookside Drive μεταξύ των δρόμων Main και Ring.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί γύρω στις 08:20 το πρωί τοπική ώρα.

Μέχρι στιγμής, παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του περιστατικού.

H Αστυνομία του Φρέντρικτον ζήτησε σε αυστηρό ύφος επισημαίνει να μην δημοσιεύονται πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις και τις κινήσεις των δυνάμεών της καθώς η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη!

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal