MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΤΩΡΑ: Μεγάλη κινητοποίηση για πυρκαγιά στον Πύργο Τυλληρίας

Advertisement

Sponsored by exness

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ.

Advertisement

Φωτογραφία αρχείου

Μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων για την πυρκαγιά – Κατακαίει άγρια πυκνή θαμνώδη βλάστηση – Η κατάσταση εκτιμάται ως σοβαρή

Πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην περιοχή του Πύργου Τυλληρίας έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η πυρκαγιά κατακαίει άγρια πυκνή θαμνώδη βλάστηση και η κατάσταση εκτιμάται ως σοβαρή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύουν σπίτια στην περιοχή, ενώ αναμένεται και μεγάλη κινητοποίηση από τα εναέρια μέσα.

Μιλώντας στην CyprusTimes ο Κοινοτάρχης Πύργου Τυλληρίας Νίκος Κλεάνθους, ανέφερε ότι η φωτιά ήταν κοντά σε ένα εξοχικό και μία οικία αλλά αυτή τη στιγμή δεν απειλούνται τα σπίτια.

«Πολύ σοβαρή η κατάσταση», ανέφερε στην CyprusTimes ο διευθυντής του τμήματος δασών Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

Ήδη βρίσκονται στον αέρα δύο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών και τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα από την Κυπριακή Δημοκρατία. Το Τμήμα Δασών ζήτησε βοήθεια επίσης από την Αστυνομία, με το ελικόπτερο της Αστυνομίας να ανταποκρίνεται.

Λόγω του απομακρυσμένου της περιοχής χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα για να κινητοποιηθούν οι ισχυρές επίγειες δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Το κείμενο ανανεώνεται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network