MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοκ και δέος από τις εικόνες στα νοσοκομεία της Ελλάδας… (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενοφόρα φθάνουν συνεχώς στα μεγάλα νοσκομεία της Αθήνας και μεταφέρουν πολίτες με εγκαύματα πρώτου, δεύτερου βαθμού και με έντονα αναπνευστικά προβλήματα – Έξι είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ

Advertisement

Σκηνές σοκ καταγράφονται έξω από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας που τέθηκαν σε επιφυλακή για να υποδεχθούν τους εγκαυματίες από το Μάτι, το Νέο Βουτζά και τη Ραφήνα.

Στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, ΚΑΤ, και Σισμανόγλειο καταφθάνουν συνεχώς ασθενοφόρα που μεταφέρουν πολίτες με εγκαύματα πρώτου και δευτερου βαθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Συνολικά, μέχρι τις 11.30 το βράδυ είχαν μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ 25 εκαυματίες, οι έξι εκ των οποίων είναι διασωληνωμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλοι 25 πολίτες που αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα έφτασαν στα νοσοκομεία με δικά τους μέσα.

Από το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώνουν

Αργά το βράδυ όπως έγινε γνωστό από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας τέθηκαν σε επιφυλακή τα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, ΚΑΤ και Σισμανόγλειο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου προσωπικού του ΕΚΑΒ, έχουν γίνει δεκάδες παρεμβάσεις για απεγκλωβισμό ατόμων με εγκαύματα, ενώ τουλάχιστον 25 άνθρωποι διακομιστεί στα νοσοκομεία, με τους έξι να είναι διασωληνωμένο σε ΜΕΘ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal