MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ισπανός δημόσιος υπάλληλος έκανε… κοπάνα για μία δεκαετία και πληρωνόταν κανονικά!

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγάλη εντύπωση, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων, έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός 50χρονου Ισπανού δημοσίου υπαλλήλου, ο οποίος -ούτε λίγο ούτε πολύ- είχε να εμφανιστεί και να δουλέψει στο γραφείο της υπηρεσίας του για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, ο Κάρλε Ρέσιο είχε γίνει γνωστός ως ο φαντομάς του γραφείου, καθώς η μοναδική του καθημερινή ενασχόληση με τα καθήκοντά του ήταν το χτύπημα της κάρτας στην αρχή και το τέλος της βάρδιάς του. Ο ανεπανάληπτος κοπανατζής εμφανιζόταν στις 7.30 το πρωί κάθε εργάσιμης ημέρας, χτυπούσε την κάρτα του και στη συνέχεια εξαφανιζόταν μέχρι τις 4 το απόγευμα, όταν κι επέστρεφε για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες συναδέλφων του Ρέσιο, ενώ αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός ότι παρά το ότι ο συγκεκριμένος είχε κάνει σύστημα τις κοπάνες, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Ο ίδιος υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι μπορεί να έλειπε από το γραφείο, όμως εργαζόταν «σκληρά σαν σκλάβος», ενώ εξαπέλυσε τα βέλη του προς τους συναδέλφους του, κατηγορώντας τους για εκμετάλλευση των καρπών της δουλειάς του.

Η απολογία του Ρέσιο, παρόλα αυτά, δεν συγκίνησε τους δικαστές , οι οποίοι τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα μέχρι την τελεσίδικη απόφαση, ενώ ο Ρέσιο μέχρι τότε θα μπορεί να απολαμβάνει απρόσκοπτα τους παχυλούς μισθούς δέκα ετών, καθώς το μηνιάτικό του ξεπερνούσε τις 4.000 ευρώ…

Πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network