MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τράγκολας στη CT: Δύσκολη η πυρκαγιά στη Λεμεσό… Διασφαλισμένες οι κατοικίες (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξέλιξη  πυρκαγιά στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό – Διασφαλισμένες οι κατοικίες, ανέφερε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας – Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Advertisement

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από τις 13.14 σε πυρκαγιά βορειοδυτικά της Γερμασόγιας Επαρχίας Λεμεσού.  Η πυρκαγιά μαίνεται αυτή την στιγμή σε άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στο χώρο επιχειρούν πολλές επίγειες δυνάμεις από πόλη και Επαρχία Λεμεσού  οι οποίες σταδιακά ενισχύονται από ΕΜΑΚ , Λάρνακα,  Πάφου και Αγρ. Νήσου. Επίσης επιχειρούν εναέρια μέσα  τα οποία σταδιακά φτάσουν σε αριθμό τα 8 με την εφαρμογή του Σχεδίου Ίκαρος. Στην πυρκαγιά εργάζονταν επί πρόσθετα  ισχυρές δυνάμεις από Τμήμα Δασών,  Ταμείο Θήρας και Επαρχιακή  Διοίκηση. Στην πυρκαγιάς σπεύδει και ο Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ανάλογα με την εξέλιξη θα σας σταλεί νέο  email».

Μιλώντας στη Cyprus Times ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη.

Η φωτιά  κινείται βορειοδυτικά με κατεύθυνση την περιοχή της Μαθικολώνης.

Τα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς επικράτησε πανικός από τους κάτοικους της περιοχής οι οποίοι ζητούσαν από τα μέλη της Πυροσβεστικής να ενεργήσουν για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι περιοχές όπου υπάρχουν κατοικίες είναι διασφαλισμένες για την ώρα.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network