MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τέσσερις συλλήψεις για πώληση laughing gas στην Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, ενώ βρίσκονταν σε περιπολίες, εντόπισαν τέσσερα πρόσωπα στην Αγία Νάπα να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Advertisement

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 εντοπίστηκε 27χρονη να προσεγγίζει τουρίστες με σκοπό να τους πωλήσει laughing gas. Στην κατοχή της εντοπίστηκαν μια φιάλη και 2 άδεια μπαλόνια. Αυτή μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Επίσης, πέντε λεπτά αργότερα, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 19χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas). Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 22 αχρησιμοποίητες, 16 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 99 άδεια μπαλόνια καθώς και το χρηματικό ποσό των €59. Η 19χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Εξάλλου, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 19χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas). Στην κατοχή της εντοπίστηκαν 5 αχρησιμοποίητες, 63 άδεια μπαλόνια καθώς και το χρηματικό ποσό των €299. Η 19χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Τέλος, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν 23χρονη να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο και να πωλεί υποξείδιο του αζώτου (laughing gas). Η 23χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal