MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τρίτη φορά στο στόχαστρο εγκληματιών το ταξιδιωτικό γραφείο στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

3η φορά στο στόχαστρο εγκληματικών το ταξιδιωτικό γραφεό στη Λεμεσό – Εντατικές έρευνες – Ψάχνουν τους δράστες και τα κίνητρα – Που στρέφονται οι έρευνες 

Advertisement

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Στο στόχαστρο βρέθηκε ταξιδιωτικό γραφείο, στην είσοδο του οποίου ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Σημειώνεται ότι η οικογενειακή επιχείρηση βρέθηκε στο στόχαστρο εγκληματιών σε άλλες δύο περιπτώσεις. Στις 10 Ιουλίου του 2017, καταστράφηκε ολοσχερώς όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το γραφείο, από φωτιά η οποία τέθηκε κακόβουλα.

Στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου, άγνωστος, τον οποίο κατέγραψε μάλιστα κλειστό κύκλωμα, έριξε αμυντική χειροβομβίδα εναντίον του γραφείου η οποία ωστόσο δεν εξερράγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας, ως προς τα κίνητρα των δραστών, στρέφονται στις επαγγελματικές δραστηριότητες του ιδιοκτήτη που όμως δεν σχετίζονται μόνο με το ταξιδιωτικό γραφείο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network